30. listopada u 20 sati

Predstava “Kad udari južina” iduće srijede u Centru “Gervais” u Opatiji

Ivana Kocijan

Foto: LUKA JELIČIĆ

Foto: LUKA JELIČIĆ

Predstava Petre Kraljev i Jagode Kumrić



U srijedu 30. listopada u 20 sati u Centru »Gervais« u Opatiji gostuje popularna predstava »Kad udari južina« koja je rasprodala dvorane diljem Hrvatske. Zvijezde »Kumova« Petra Kraljev i Jagoda Kumrić u ulogama najboljih prijateljica Mimi i Gite predstavit će brojne izazove pred kojima se našlo njihovo dugogodišnje prijateljstvo.


Mimi dolazi Giti otkriti novost u svom životu, ali ono što je trebalo biti rečeno u nekoliko riječi, pretvara se u urnebesnu i emotivnu »igru bez granica« u kojoj svaka krije svoje adute. Hoće li njihovo prijateljstvo preživjeti?


Je li zaista uvijek najvažnije biti u pravu i koliko će cigareta Mimi popušiti prije nego tenzije između nje i Gite doslovno eksplodiraju? Sve to otkriva ova komedija o dvjema mladim ženama u raljama života u kojoj će se i publika sigurno prepoznati i dobro nasmijati.




Ulaznice je moguće kupiti na www.mojekarte.hr i ovlaštenim prodajnim mjestima (Dallas Music Shop, Petrol, Crodux, Foto Revija), u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici te na blagajni u prizemlju »Gervaisa« sat vremena prije predstave.


Cijena ulaznice je 13 eura za balkon i 15 za parter.