Raznovrsna ponuda

U Galeriji SKC novi Sajam studentskih radova. Trajat će čak dva dana

Katarina Bošnjak

Svoje radove izlažu čak 33 studentice, studenta i alumna Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci



U Galeriji SKC (Kružna 6) ovog će se tjedna održati Sajam studentskih radova, a trajat će čak dva dana.


Sajam se otvara u sutra, u četvrtak u 16 sati, a svoje radove izlažu čak 33 studentice, studenta i alumna Akademije primijenjenih umjetnosti u Rijeci.


Osim prodajne izložbe koja nosi poruku “Pronađite unikatno djelo, zakačite se za umjetnost i ponesite je kući”, organiziran je popratni program u trajanju do 22 sata.





Osvježenje je u organizaciji Kluba mladih, palačinke u suradnji s Urbanim separeom s kojima će se također i oslikavati ulica, a za atmosferu je zadužen DJ belovic.


Uz raznovrsnu ponudu crteža, grafike, printeva, tekstila, slikarskih i kiparskih radova, organizirano je i crtanje portreta uživo.


Sajmom koji se već tradicionalno održava u Galeriji SKC spaja se ljubitelje umjetnosti i studentice i studente umjetnosti.



Osim predstavljanja riječkoj publici, cilj je izložbe povećanje vidljivosti studentskih radova u lokalnoj zajednici i stvaranje potencijalnih budućih suradnji.


Svim zainteresiranima time se nudi prilika pronaći unikatno umjetničko djelo kojeg će poželjeti ponijeti kući. Izložba će biti otvorena i u petak 21. lipnja od 17 do 20 sati.