International Chef`s Debate

JRE ONLINE KONFERENCIJA “Pandemija je promijenila svijet gastronomije – kakva će biti budućnost restorana?”

Edi Prodan

Snimio Vedran KARUZA

Snimio Vedran KARUZA

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na  www.jre.eu/en/post-covid-19   



U srijedu s početkom u 10,30 sati održava se se međunarodni online event International Chef`s Debate – Ideas for the future in this COVID world – odnosno “Pandemija je promijenila svijet gastronomije – kakva će biti budućnost restorana?”


Organizator konferencije je JRE, kao međunarodna organizacija, s preko 350 pridruženih restorana, 160 hotela i restorana s Michelinovim zvijezdama u 16 zemalja Europe, čiji je dio i Hrvatska.


Gosti

 




Ernesto Iaccarino, Don Alfonso 1890, S.Agata, Italija – Počasni predsjednik JRE-Jeunes Restaurateurs
Tomaž Kavčič, Pri Lojzetu, Vipava, Slovenia – Počasni predsjednik JRE-Slovenia
Rudolf Štefan, Pelegrini, Šibenik, Hrvatska
Małgosia Minta – Novinar, autor, bloger/Poljska
Agnieszka Małkiewicz – CEO tvrtke For Solutions (rješenja za profesionalce u gastronomiji), event manager/Poljska

 


Cilj debate je podržati vlasnike restorana i kuhare, njihove zaposlenike, proizvođače hrane i vina, distributere, dobavljače, ukratko sve koji svojim radom izravno ili posredno sudjeluju u životu restorana kako bi izdržali kritično vrijeme pandemije. Iako mnogi od njih ne vide modalitet prema kojem bi dočekali travanj ili svibanj, kad se očekuje značajnije poboljšanje situacije, kroz iskustva nekih od najznačajnijih JRE chefova pokušat će se ipak pronaći recept za preživljavanje.


Svi zainteresirani mogu se prijaviti na   www.jre.eu/en/post-covid-19  gdje se treba ispuniti kratki formular.


Gosti


Ernesto Iaccarino, Don Alfonso 1890, S.Agata, Italija – Počasni predsjednik JRE-Jeunes Restaurateurs
Tomaž Kavčič, Pri Lojzetu, Vipava, Slovenia – Počasni predsjednik JRE-Slovenia
Rudolf Štefan, Pelegrini, Šibenik, Hrvatska
Małgosia Minta – Novinar, autor, bloger/Poljska
Agnieszka Małkiewicz – CEO tvrtke For Solutions (rješenja za profesionalce u gastronomiji), event manager/Poljska