Foto: NovaTV
Tri različita karaktera, tri chefa koji će nas voditi kroz novu sezonu MasterChefa
povezane vijesti
- MASTERCHEF Ljiljana Milovanović Ferenčić iz Rijeke i Doris Vlah iz Opatije, prisjećaju se svojih trenutaka u emisiji
- Goran Kočiš novi je član žirija MasterChefa: “Jako je dinamično i zanimljivo, doista lijepo i novo iskustvo”
- Druženje uoči emitiranja 7. sezone Masterchefa – sve različito, a sve jednako poželjno
Produkcija Nove TV započela je s audicijama za jedan od najuspješnijih zabavnih TV formata u Hrvatskoj i svijetu – popularni MasterChef.
S nestrpljenjem se očekuje nova sezona, a ona će donijeti i brojna iznenađenja. MasterChef predstavlja tako i nove članove žirija koji će kandidatima svojim strastvenim pristupom prenijeti svoja znanja i ljubav prema kulinarstvu, ali i staviti ih pred brojne izazove. Ti izazovi počinju već ovih dana na audicijama nove sezone.
Mnogi su u ovom razdoblju probudili svoju volju za kuhanjem o čemu svjedoči i čak dvije tisuće pristiglih prijava, no samo će stotinjak kandidata dobiti priliku pristupiti snimajućim audicijama te predstaviti sebe i svoj talent.
Tri različita karaktera, tri chefa koji će nas voditi kroz novu sezonu MasterChefa su svestrani chefovi – Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin.
Chef Melkior Bašić je stažirao u Michelin restoranima u Bordeauxu u Francuskoj. Odrastao je uz oca, uglednog chefa Silvia Belužića, a kroz dvanaestogodišnji rad u uglednoj konzultantskoj tvrtki naučio je sve tajne vrhunskoga kulinarstva. Radna iskustva stjecao je u 96 kuhinja u Hrvatskoj i inozemstvu kao food consultant i instruktor za brojne klijente, vrhunske hotele i restorane.
Član žirija MasterChefa postaje i jedan od najboljih mladih kuhara hrvatske gastro scene, chef Stjepan Vukadin. Rano je shvatio da je kuhanje ipak njegov životni poziv. Nakon rada u nekoliko vrhunskih restorana 2017. Vukadin postaje chef kuhinje u poznatom splitskom restoranu Zrno Soli.
Damir Tomljanović je chef s bogatim iskustvom u domaćim i inozemnim hotelima i restoranima. Osim uspješne karijere kao chefa, Tomljanović radi i kao konzultant za rad u ugostiteljstvu te kao profesor gastronomije u ugostiteljskim školama i na veleučilištima, uživa u radu s mladima koje želi potaknuti da nastave pozitivnu evoluciju gastronomije.
U doba pandemije mnogi su se primili usavršavanju svojeg kulinarskog talenta i vještina, no što je sve potrebno da se postane i natjecatelj nove sezone MasterChefa, i tko će sve dobiti priliku kročiti u vruću MasterChef kuhinju gdje će se nastaviti natjecanje, borba za glavnu nagradu i titulu sljedećeg hrvatskog MasterChefa, tek ćemo vidjeti.