Foto: Pixabay
Tipična jesenska slastica koju će vaši najmlađi obožavati
povezane vijesti
Poslastica za odmah pojesti jer se čokolada divno slaže s kremom od kestena.
Sastojci za 6 osoba:
- 80 g tamne čokolade
- 400 g kreme od kestena
- 3 jaja
- 65 g maslaca
- 2 pune žlice kukuruznog brašna
- 1 žlica kakaa u prahu
- šećer u prahu
Priprema: U loncu na laganoj vatri uz stalno miješanje otopite nasjeckanu čokoladu s maslacem.
Zagrijte pećnicu na 180° i pomiješajte otopljenu čokoladu s kremom od kestena te dodajte razmućena jaja i prosijano kukuruzno brašno.
Dobro izmiješajte i smjesu izlijte u kalup za tortu obložen papirom za pečenje.
Pecite 35-40 minuta. Poslužite ju toplu i posipanu kakaom te šećerom u prahu.