
FOTO: Krasnodar Peršun
Pomno osmišljen koncept poznatog splitskog restorana Makarun dobio je svoju zagrebačku verziju u Teslinoj 14
povezane vijesti
Ručno rađeni makaruni po tradicionalnoj korčulanskoj recepturi s biftekom ili kozicama, salata od pečene lignje, sjajni riblji carpaccio od bifteka ili svježe ribe u novootvorenom zagrebačkom restoranu Makarun za svaku su preporuku.
Takvo bogatstvo okusa mogu prirediti samo iznimni chefovi poput mladog Kristijana Tarija koji vodi računa o kvaliteti svake namirnice, njezinom osnovnom okusu, ali i atraktivnoj prezentaciji, pa su u Makarunu iznimno ponosni na svoja jela.

FOTO: Krasnodar Peršun
„Drago nam je da smo nakon centra Splita došli u centar Zagreba u Teslinu ulicu koja je postala gastro središte. Koncept je sličan kao i u našem splitskom restoranu s naglaskom na vrhunsku uslugu koju njegujemo”, ističe Goran Punda, suvlasnik restorana.
Vinska karta sastavljena je od vrhunskih hrvatskih vina, među kojima dominiraju ona iz najpoznatijih dalmatinskih vinogorja.

FOTO: Krasnodar Peršun
„Iako smo zagrebački restoran otvorili nekoliko dana prije lockdowna, pa ga odmah i zatvorili, uvjeren sam da ćemo i u ovim izazovnim vremenima postati prepoznatljivi”, kaže Punda.
Decentan interijer s upečatljivim detaljima poput stropa od cigle ili podnog mozaika, prostrana terasa i savršena lokacija u centru grada, dodatan su motiv zbog čega posjetiti novo mjesto s najboljom korčulanskom tjesteninom u Zagrebu.