
Foto Istock
Ovo jelo bit će odličan izbor za večeru, a u hladnjaku ga možete čuvati do 2 dana. Poslužiti ga možete s grčkim jogurtom, a umjesto parmezana možete koristiti neki tvrdi ovčji sir.
Ribane tikvice mogu poslužiti kao podloga za netipičnu pizzu, umjesto edamera povrh možete poslagati šunku i mozzarellu, posuti origanom i nitko neće niti shvatiti da jede tikvice.
Sastojci za 8 osoba: 450 g tikvica, 100 g edamera, 100 g krumpirovog škroba, 50 g naribanog parmezana, 1 jaje, sol, papar
Povrh tikvica rasporediti naribani edamer. Peći 25 minuta dok ne površina ne postane zlatno-žute boje. Ovo jelo bit će odličan izbor za večeru, a u hladnjaku ga možete čuvati do 2 dana. Poslužiti ga možete s grčkim jogurtom, a umjesto parmezana možete koristiti neki tvrdi ovčji sir.