Marketinški trik ili?

Jim Carrey najavio povlačenje iz svijeta glume

P. N.

U izjavi za Variety slavni komičar kaže da zaista voli svoj mirni život i obožava kad ima vremena slikati, što mu je očito više od hobija



Govoreći ovaj tjedan za zabavni TV program “Access Hollywood” Jim Carrey je rekao da se planira povući iz svijeta glume i da mu je ponavljanje uloge negativca Robotnika u drugom nastavku komedije „Sonic The Hedgehog “ koja upravo stiže u kina i posljednja u bogatoj karijeri.


Je li riječ o marketinškom triku ili ozbiljnoj namjeri provjerili su Varietyju i postavili mu pitanje koliko je bio ozbiljan kad je to rekao.


“Idem u mirovinu. Da, vjerojatno. Prilično sam ozbiljan oko toga” – potvrdio je svoje riječi, no i ostavio otvorena vrata da su mogući i drugi scenariji.




“Ovisi. Ako anđeli donesu nekakav scenarij napisan zlatnom tintom koji mi kaže da će to biti jako važno da ljudi vide, možda ću i snimiti nešto, ali uzimam pauzu“.


U izjavi za Variety slavni komičar kaže da zaista voli svoj mirni život i obožava kad ima vremena slikati, što mu je očito više od hobija.


„Stvarno volim svoj duhovni život i – ovo možda nećete čuti više niti od jedne zvijezde ikad – ja imam dovoljno. Napravio sam dovoljno. Dovoljan sam sam sebi“ – u nešto ozbiljnijem tonu je komičarska zvijezda pojasnila da mu je glumačka karijera u nižem redu prioriteta.