Leži mu Hajduk...

Trener Rijeke nakon pobjede u Jadranskom derbiju: “Bili smo spretniji i sretniji u nastavku”

Mateo Sučić

Simon Rožman/Foto PIXSELL

Simon Rožman/Foto PIXSELL

U nastavku nije bilo nogometa, a mi smo bili spretniji i sretniji. Važna i vrijedna tri boda za nas, znamo gdje smo igrali i naravno da smo sretni, ali nadam se samo da se ni kod nas ni kod Hajduka nitko nije ozlijedio - rekao je Rožman



SPLIT Simonu Rožmanu očito leži Hajduk. Četiri pobjede u četiri utakmice dovoljan su razlog za zadovoljstvo skromnog trenera Riječana koji je ponovo u prvi plan gurnuo svoje igrače.


– Čestitke igračima. Rano smo primili pogodak koji nas nije poremetio, držali smo se dogovora i u pravo vrijeme izjednačili. U nastavku nije bilo nogometa, a mi smo bili spretniji i sretniji. Važna i vrijedna tri boda za nas, znamo gdje smo igrali i naravno da smo sretni, ali nadam se samo da se ni kod nas ni kod Hajduka nitko nije ozlijedio – rekao je Rožman čija je momčad još jednom nagrađena za trud, borbu, želju i pokazali iskustvo koje dobivaju u Europi.


– I jedni i drugi želimo prikazati nogomet za gledatelje ispred televizijskih ekrana. Trudimo se u tom smjeru, želimo se nadigravati iako u ovakvim utakmicama postoji rezultatski pritisak. Sretni smo, za tri dana imamo novu utakmicu, ali mladi smo, želimo igrati u takvom ritmu – poručio je Rožman.