Stiglo pismo namjere

Zlatko Petričević kupuje kostrenski Pomorac i za trenera dovodi Ćiru Blaževića?

Denis Frančišković

 Petričević živi u Zagrebu, spominjao se kao potencijalni investitor u Zagreb i Osijek, no s Pomorcem je učinio prvi konkretniji potez



RIJEKA Kostrenski Pomorac ipak bi mogao biti spašen! Naime, nakon neuspjele Izborne skupštine i ostavke Izvršnog odbora te poslane prijave o sudjelovanju u Drugoj HNL, jučer je Zlatko Petričević, privatni poduzetnik, bivši trener i igrač, uputio pismo namjere Općini Kostrena o kupnji kostrenskog nogometnog drugoligaša. 


    Petričević se već duže vrijeme spominje kao potencijalni investitor, a samim tim i vlasnik Pomorca, a jučer je učinio i konkretni potez nakon višemjesničnih kontakata s Duškom Vranićem, dopredsjednikom kluba koji ne gubi nadu u spas Pomorca. Još bombastičnija vijest koja je prostrujila regijom je da će kormilo Pomorca preuzeti nitko drugo nego trener svih trener – Miroslav Ćiro Blažević! 


  Petričević živi u Zagrebu, spominjao se kao potencijalni investitor u Zagreb i Osijek, no s Pomorcem je učinio prvi konkretniji potez. Najvjerovatnije i zbog činjenice što se djelomično skrasio u Jadranovu, što mu brat živi u obližnjoj Crikvenici… Igračku karijeru obilježili su mu Sarajevo, Priština, Bosna (Visoko), Stutgarter Kickers i Špansko gdje je završio s igranjem, dok je kao trener radio u Kolumbiji i Meksiku.