Sve za našu djecu

Riječko srce u srcu grada: Danas na Korzu finale velike humanitarne akcije

Andrej Petrak



U sklopu humanitarne akcije Sve za našu djecu, u 17.30 sati na Trgu Riječke rezolucije počinje koncert u kojem nastupaju Colonia, Denis i Denis, Neno Belan i Fiumensi, Mia Negovetić, Miroslav Škoro, Damir Kedžo, Jole, Alen Nižetić, Maja Šuput, Atomsko sklonište, Bang Bang, Koktelsi, Mauro Staraj, Šajeta, En face, Alen Vitasović, Fiesta, Reful, Brevis, Gane Rimatore, Danijel Beni, PleteRi, The Blondes, Ema Ignjić, Tajana Lončarić, Whiteheads,Mali Riječani.


Voditelji su Mario Lipovšek, Davor Jurkotić, Ana Radišić i Ivana Bilen. Organizatori događanja su udruga Riječko srce i Kanal RI. U sklopu događanja, danas od 10 sati najavljen je i Gastro dan na Trgu 128. brigade, u sklopu kojeg će se građani moći uključiti u humanitarnu akciju kupnjom obroka po simboličnoj cijeni.


Po cijeni od 10 kuna moći će se kupiti porcija graha ili srdelica, na štandovima će djeca osnovnih škola i učeničkih domova prodavati svoje rukotvorine i suvenire, majice i šalice s logom akcije Sve za našu djecu. Sva sakupljena sredstva bit će donirana u korist akcije Sve za našu djecu. U akciju će se uključiti škole i vrtići.




Kanal Ri, Tv Istra i Radio Rijeka prenosit će koncert uživo od 19.30 sati, a za vrijeme prijenosa iz call centra, koji će biti smješten u Restoranu Municipium, na telefon 060 90009 javljat će se poznati građani, nogometaši Rijeke, vaterpolisti Primorja, brojni glumci, glazbenici, voditelji, gradonačelnici i načelnici, liječnici, novinari…


Sav prihod od humanitarne akcije namijenjen je uređenju čekaonice i igraonice za male pacijente i njihove roditelje na Odjelu hematologije i onkologije bolnice na Kantridi.