retro izdanje

Evo što su Baby Lasagna i Elizabeta Ružić odlučili odjenuti za svoje vjenčanje

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Par je ove subote izrekao sudbonosno 'da'



Hrvatski glazebnik Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, i njegova dugogodišnja djevojka Elizabeta Ružić, vjenčali su se u subotu u srednjovjekovnoj crkvici u Završju u Istri. Marku je vjenčani kum bio njegov brat Martin, dok je Elizabeti kuma bila njezina najbolja prijateljica, kako javlja Istarski.hr.



Na fotografijama koje su izašle sa vjenčanja, na prvi je pogled jasno da su se mladenci odlučili za već prepoznatljiv retro štih. Tako se mladenka odlučila za vjenčanicu s puno čipke i raskošnim rukavima s volanima, dok je mladoženja odjenuo prugasto odijelo.




Podsjetimo, Marko i Elizabeta još su u kolovozu pripremali vjenčanje, a on je tada otkrio kako su tekle pripreme poseban dan.


,,Da budem iskren, malo sam izdvojen od priprema za vjenčanje. Obavim što mi se kaže da moram, ali su.. teku, idu. Malo će biti panika vjerojatno jer smo stvarno puno zauzeti pa manje stignemo. Ali imamo pomoći od obitelji, prijatelja tako da idu dobro, ja mislim”, ispričao je tom prilikom za IN Magazin.


Tada se dotaknuo i odijela, otkrivši da ga je morao dati izraditi.


,,Nije još spremno, nisam smio kupiti normalno odijelo nego neko posebno, pa sam morao ići šiti. Tako da se sad šije”, rekao je.