SuperSport Prva NL

Orijent gostuje u Zmijavcima, trener Alen Šušnić nakon Vukovara ima “slatkih briga”

Ivan Volarić

Alen Šušnić/Foto M. ĐEKIĆ

Alen Šušnić/Foto M. ĐEKIĆ

S obzirom na to i kako smo trenirali cijeli tjedan, ne vidim kako možemo izgubiti utakmicu u Zmijavcima - kaže Šušnić



RIJEKA Nogometaši Orijenta, osokoljeni pobjedom u Vukovaru, danas odlaze na još jedno zahtjevno gostovanje. Krimejčane od 14 sati očekuje ogled u Zmijavcima. Za razliku od gostovanja na krajnjem istoku Hrvatske, trener Alen Šušnić ima kudikamo širi izbor igrača.


Pored duže odsutnih Kordića-Gružića i Hadžića, zbog kartona neće biti kapetana Tadejevića, a zbog ozljede Momčilovskog. No, u konkurenciju se vraćaju Braut, Galešić, Monjac, Bagadur i Švrljuga.


– Utakmica protiv Vukovara donijela nam je širinu, igrači moraju imati zdravu konkurenciju i ako to prihvate, bolje će se razvijati, a sada i ja imam slatke brige – govori Šušnić. – Rekao sam igračima nakon Vukovara da ne smijemo stati nakon tih 90 minuta. Moramo u kontinuitetu pokazivati takve igre i ostvarivati takve rezultate. Mislim da to i možemo jer imamo određenu kvalitetu, pogotovo nakon Vukovara i utakmice koja nam je donijela dodatnu širinu. S obzirom na to i kako smo trenirali cijeli tjedan, ne vidim kako možemo izgubiti utakmicu u Zmijavcima. No, sve je moguće jer liga je godinama već izjednačena i svatko može svakoga dobiti. Međutim, nadam se pozitivnom rezultatu.





Tablice omogućuje Sofascore