Novo izdanje

Objavljen posljednji album Massima Savića »Evergreen Vještina«

Ivana Kocijan

Foto: S. DRECHSLER

Foto: S. DRECHSLER

Pri uređivanju ovog izdanja uloženo je puno ljubavi i truda kako bi ono bilo savršeno i kako bi obožavateljima Massimove glazbe bila ponuđena i likovna dimenzija njegovog umjetničkog stvaralaštva s kojom mnogi možda nisu bili upoznati



Moćna interpretacija »Juga« najavila je posljednji album Massima Savića »Evergreen Vještina« koji je od jučer dostupan na svim streaming servisima, dok će njegovo raskošno fizičko izdanje na CD-u i vinilu ekskluzivno biti dostupno na koncertu »Za Massima – Mali krug velikih ljudi 2« u zagrebačkoj Laubi 5. studenog.


Kako navode iz Aquarius Recordsa, pri uređivanju ovog izdanja uloženo je puno ljubavi i truda kako bi ono bilo savršeno i kako bi obožavateljima Massimove glazbe bila ponuđena i likovna dimenzija njegovog umjetničkog stvaralaštva s kojom mnogi možda nisu bili upoznati.





– Massimo je uvijek nešto kreirao, pa smo tako za njegov posljednji album odabrali nekoliko ilustracija iz njegove bogate kolekcije kako bismo na taj način dali dodatni pečat ovom posebnom albumu i podijelili ga s vjernom Massimovom publikom, rekla je Massimova supruga Eni Kondić koja je likovnu pripremu albuma povjerila Massimovim nećacima Christianu i Katiji Kondić.


– Uz Christiana i Katiju je cijela priča savršeno zaokružena i sve je nekako sjelo na svoje mjesto. Napravili su divan posao u koji je uloženo mnogo ljubavi, posvećenosti i promišljanja. Massimo bi sigurno bio ponosan na njih, dodala je.



Album krase Massimovi crteži, Foto: Massimo

Na albumu se uz »Jugo« nalazi još sedam obrada, među kojima se ističe bezvremenska »Ostala si uvijek ista« i klasik »Samo jednom se ljubi« velikog Ive Robića. Album će u fizičkom obliku biti dostupan na spomenutom koncertu u zagrebačkoj Laubi. Okupit će se tamo brojni Massimovi prijatelji i kolege: Amel Ćurić, Ivan Dečak, Kaliopi, Martin Kosovec, Meritas, Neno Belan i Leo Rumora, Sergej Ćetković, Zsa Zsa, Željko Joksimović i Peggy Martinjak. Svi će oni otpjevati hitove koje je Massimo pjevao na svom najvećem, ali nažalost i posljednjem koncertu u zagrebačkoj Areni 2022. godine. Koncert će u istoj postavi biti održan i u Sava Centru u Beogradu, tjedan dana kasnije, 12. studenog.