Gradska uprava

Građanima Crikvenice na raspolaganju web platforma Otvoreni grad

Robert Šimonović

Foto Marko Gracin

Foto Marko Gracin



Građani Crikvenice od sada mogu jednostavno pristupiti svojim financijskim karticama putem web platforme Otvoreni grad, dostupne na službenim stranicama Grada Crikvenice, javljaju iz Grada.


Ova usluga omogućuje građanima pregled računa i obveza prema Gradu Crikvenici, Dječjem vrtiću i ostalim javnim ustanovama, kao i korištenje digitalnih obrazaca za podnošenje zahtjeva prema Gradu.


Za pristup platformi Otvoreni grad potrebno je koristiti vjerodajnicu značajne ili visoke razine sigurnosti u sustavu e-Građanin, što osigurava visoku razinu zaštite podataka i pouzdanost u korištenju. Vršiteljica dužnosti gradonačelnice Crikvenice Ivona Matošić Gašparović istaknula je važnost ovakvih digitalnih rješenja.




– Platforma Otvoreni grad omogućuje građanima jednostavan i transparentan pristup informacijama, olakšava komunikaciju s Gradskom upravom te doprinosi većoj učinkovitosti naših usluga.


Ovo je značajan iskorak u digitalizaciji Grada Crikvenice, koji će našim sugrađanima omogućiti lakši i brži pristup svim potrebnim informacijama i uslugama, kazala je Matošić Gašparović.