Od gimnastike do sevdalinke

Šou Supertalent u petoj audicijskoj epizodi donosi eksploziju talenata

Novi list

Foto: Nova TV

Foto: Nova TV

Ulični svirač iz Rijeke Luka Govorčin ulicu će zamijeniti velikom pozornicom kojom će proširiti svoju pozitivu i veselje



Dok se nekima još sliježu dojmovi od četvrte audicijske epizode Supertalenta, novi kandidati nestrpljivo očekuju svojih pet minuta na velikoj pozornici.


Peta audicijska emisija bit će prožeta zabavnim ritmovima koje će na pozornicu donijeti plesači, pjevači i glazbenici, a hoće li žiri plesati kako oni »sviraju«, doznat ćemo ove nedjelje.


Među melodičnim točkama naći će se i talenti iz kategorije »razno« koji će biti sve samo ne očekivani.




Jedan će takav talent pokazati simpatični Talijan Zeno Sputafuoco čiji će nastup izazvati vriskove u žiriju i publici. Spoj gimnastike, plesa i baratanja štapovima demonstrirat će ekipa iz Twirling kluba Požega čiji članovi imaju od 12 do 60 godina, a vatrene trikove nogometnom loptom hrvatskoj će publici predstaviti Kostarikanac Willy Elastico.


Dvoje vrlo mladih kandidata pokazat će svoju vokalnu zrelost u dva različita žanra – Ana Ajduković otpjevat će poznatu domaću pop pjesmu, dok će Hamza Bajraktarević izvesti tradicionalnu sevdalinku.


Posebnom će vrstom glume svoju potresnu životnu priču ispričati Tetiana Kyslynska koja je nakon razvoda i bijega od rata sreću pronašla u Karlovcu, dok će jedinstveni stil plesa izvesti zanimljiva Yuliana Kobtseva, i to na 24 centimetra visokim petama!


Da u životu nije sve sivo, objasnit će Patrik Crnić koji će raznim imitacijama pokušati opustiti i oraspoložiti članove žirija, dok će ih mlada plesačica Sofija Burić početkom svoje točke uspjeti zavarati, a nastavkom raspametiti.


Da je repanje milo Milošu Šušnju, pokazat će nastupom kojim će žiri dovesti u kušnju, dok će ulični svirač iz Rijeke Luka Govorčin ulicu zamijeniti velikom pozornicom kojom će proširiti svoju pozitivu i veselje.