reperica

Cardi B hospitalizirana, otkazala nastup na festivalu

M. Č.

Reuters

Reuters

'Uskoro ću se vratiti bolja i jača', napisala je Cardi na X-u



Cardi B svoje zdravlje stavlja na prvo mjesto.


Reperica je na svojim društvenim mrežama objavila da otkazuje svoj nastup na ONE Musicfestu ovog vikenda zbog medicinske hitnoće.


,,Tako sam tužna što moram podijeliti ovu vijest, ali bila sam u bolnici i oporavljala sam se od medicinske hitnoće zadnjih nekoliko dana i neću moći nastupiti na ONE Music Festu”, napisala je Cardi na X-u, bivšem Twitteru.



,,Srce mi se slama što neću moći vidjeti svoje obožavatelje ovaj vikend i stvarno bih voljela da mogu biti tamo. Bardi Gang – hvala na razumijevanju i uskoro ću se vratiti bolja i jača. Ne brinite. Ljubav svima”, zaključila je.


Cardi nije dala dodatne pojedinosti o kakvoj se vrti komplikacije. Međutim, u kolovozu je otkrila da se osjeća “paralizirano” i da se “nije mogla pomaknuti dva dana bez prekida” nakon što je doživjela  “čudnu nesreću” koja je zamalo dovela do gubitka trudnoće.


,,Spuštala sam se niz stepenice i malo sam se poskliznula”, objasnila je pjevačica u razgovoru za X Spaces, dodavši: ,,Već sam praktički pala, ali pokušavala sam spriječiti da padnem do kraja, pa sam se držala za ogradu. Noga mi je ipak poskliznula i nekako sam se slomila.”


Nakon pada, “osjetila je čudan trzaj, poput praska, i nije mogla ustati.”


Kasnije je saznala da je “pokidala ligament” u zdjelici i to “baš tamo gdje” je bila bebina glava.


,,Raširila sam se i imala sam kontrakcije svake dvije minute tijekom cijela 24 sata”, rekla je tada, pa dodala: ,,Morali su me nadzirati i jako sam se boljela. Nisam se mogla pomaknuti dva dana zaredom.“


Inače, njezino otkazivanje nastupa dolazi dan nakon što je progovorila protiv svog otuđenog supruga, repera Offseta, u nizu sada obrisanih postova na X-u. Podsjetimo, Cardi je 31. srpnja po drugi put podnijela zahtjev za razvod od Offseta nakon šest godina turbulentnog braka.