CTK Rijeka

Time to move: U utorak panel rasprava “Mobilnosti bez granica”

Portal Novi list



Centar tehničke kulture Rijeka organizira panel raspravu pod nazivom “Mobilnosti bez granica” koja će se održati u utorak, 29. listopada, s početkom u 17:00 sati.


Ovaj događaj nudi jedinstvenu priliku za sve koji žele saznati više o mogućnostima mobilnosti koje se pružaju mladim osobama.


Panel će okupiti mlade sudionike koji su iz prve ruke iskusili Erasmus+ mobilnosti, a kroz otvoreni razgovor podijelit će svoja iskustva.




Priče koje ćete čuti nisu samo inspirativne, već i poučne – o tome kako su im mobilnosti proširile vidike, doprinijele njihovom osobnom i profesionalnom razvoju te oblikovale njihove karijerne putove.


Ključne teme rasprave bit će:


• Kako mobilnosti potiču profesionalni razvoj i usvajanje novih vještina
• Izazovi i prednosti međunarodnih mobilnosti, od studentskih razmjena do stručnih praksi
• Stjecanje prijateljstava i kontakata diljem Europe


Na panelu će sudjelovati:


• Marta Grabar koja će podijeliti svoja iskustva Erasmus+ stručne prakse u Mariboru (Slovenija), te govoriti o procesu prijave, izazovima i osobnom rastu koji je doživjela kroz tu priliku.
• Luka Damjanović student koji će govoriti o svojoj Erasmus+ mobilnosti u Genovi (Italija), osvrnuti se na proces prijave i izazove koje je morao savladati.
• Marta Ljubić i Iva Laštro ispričat će svoja iskustva s razmjene mladih u Litvi te istaknuti potencijale koje ovakve razmjene pružaju mladima.


Ovaj događaj idealan je za sve koji razmišljaju o odlasku na mobilnost i žele istražiti mogućnosti koje im se pružaju – bilo da se radi o studentskim razmjenama, razmjenama mladih ili stručnim praksama.


Za sudjelovanje na panelu potrebno je izvršiti prijavu putem poveznice.