progovorila

Lana Jurčević o kontroverznoj odluci: ‘Nekome možda djeluje površno, ali meni ima veće značenje’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ispričala je kako se odlučila na dizajn majica sa natpisom koje je mnoge oduševio, a neke zgrozio



Hrvatska glazbenica Lana Jurčević nerijetko sa svojim pratiteljima dijeli različite trenutke iz svog života, a nedavno je podijelila video na kojem joj njezin parter daje kompliment. Ipak, mnogi su tada kritizirali njegov izbor riječi, od kojih je ona kreirala dizajn za majice. Sada je otkrila i kako je došlo do te kontroverzne odluke.


Prisjetimo se, Lana je na svojem Instagram profilu objavila video u kojem se snima dotjerana dok se vozi u autu, a u pozadini možemo čuti kako joj partner daje komplimente. Između ostalog joj je rekao da je „prepi**a“, a ona je potom odlučila napraviti majice s tim natpisom.


Naime, podijelila je da je dizajnirala majice na kojima piše “Prepichka”, kako bi ih poklonila svojim obožavateljima. I dok su mnogi izrazili da im se dizajn sviđa te da žele kupiti majicu, neki su bili vrlo kritični oko samog izbora natpisa.




,,Tako treba učiti djecu, da hodaju s tim majicama okolo”, glasio je jedan od komentara na prvotnu objavu.


Lana je na te kritike već odgovorila u Instagram objavi, ali sada se ponovno oglasila.


Prvo je progovorila o reakcijama na sam video, koji je pokrenuo cijelu sagu.



,,Uglavnom super, vidim da su se žene nekako poistovjetile i budimo realni – svaka od nas voli dobiti kompliment (bio on ovakav ili onakav, ovim ili onim rječnikom ili žargonom), pogotovo od osobe s kojom ste dugo. Ja se osjećam voljeno i kad sam raščupana, u dronjcima po kući i s 15 kila više nego prije, hvala Bogu. Ali mislim da nam osim životne podrške, od partnera ponekad treba i ovakva nekakva stvar, koja nas vraća u one momente s početka veze, u one ‘iskrice’ koje su bile“, poručila je.



Potom se oglasila i po pitanju kontroverznih majica.


,,Iskreno, nekako me spontano povuklo kad sam vidjela reakcije. Više mi je došlo kao, ajde da ovo preokrenemo malo, pa da bude i ženska priča. Nije to nužno ‘fizički’ kompliment, meni ta riječ ima puno veće značenje od onog što djeluje na prvu. Da, možda nekome djeluje površno i razumijem i to, ali meni je to žena koja ima svoje ja. Žena koja za sebe misli da je top…a ne da ju izjeda nesigurnost i manjak samopouzdanja“, otkrila je pjevačica.


,,Ja želim i da si prijateljice među sobom daju takve komplimente – jer, kad ti žena da kompliment, i to ovakav, da si ‘prepichka’, meni je to, usudila bih se reći, još i bolje ponekad nego kad dođe od partnera“, zaključila je Lana naposljetku.