mlada mama

Kylie Jenner otkrila što joj je bilo ‘najšokantnije’ u trudnoći s 19 godina

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Reality zvijezda i poduzetnica majka je kćeri Stormi i sina Airea, koje dijeli s bivšim Travisom Scottom

Kylie Jenner otvoreno je progovorila o tome kako je to biti mlada mama.


Dok je razgovarala s Elle  za njihovu naslovnu priču za studeni, osnivačica Kylie Cosmeticsa otvorila je priču o svojoj prvoj trudnoći s kćeri  Stormi, koju dijeli s bivšim partnerom, reperom Travisom Scottom.


Podsjetimo, Jenner je tada imala 19 godina, a za outlet je otkrila koji joj je najšokantniji dio trudničkog iskustva.


,,Zatrudnjela sam s 19 godina. Roditi dijete tako mlada bilo je šokantnije, možda, jer sam vidjela te promjene koje se događaju s mojim tijelom – sve te nove strije i stvari koje prije nisam imala“, podijelila je reality zvijezda.


Jenner je također govorila o svom iskustvu s postporođajnom depresijom. ,,Osjećala sam se kao da sam na autopilotu”, otkrila je. Srećom, njezine mame, prijateljice i sestre bile su tu da joj pomognu.


Jenner je nekoliko godina kasnije sa Scottom dobila i sina Airea, a većinu svojih 20-ih bila je usredotočena na to da bude majka.


,,Nisam imala dijete nekoliko godina,” rekla je za magazin, dodavši: ,,Prvi dio mojih dvadesetih bio je rađanje djece, učenje o mom osobnom stilu, a zatim sam ga izgubila – nisam znala kako se odjenuti, dobila sam 30 kila tijekom obje trudnoće.”


,,Trebala mi je godina dana da se opet osjećam kao ja”, priznala je, pa dodala: ,,Sa 27 godina osjećam se samopouzdanije i sličnija sebi nego ikad.”




Kasnije u intervjuu, Jenner je podijelila da, iako je odrastala u središtu pozornosti, pokušava svoju djecu zaštititi od društvenih medija “što je dulje moguće”.


,,Kada dijelim svoju djecu, želim da to dolazi od mene ili njihovog oca. Nema društvenih mreža što je duže moguće”, objasnila je.


Ipak, čini se da je Stormi već pronašla načine da zaobiđe pravilo. ,,Stormi će doći kući i znat će sve plesove na TikToku. Pitam se, ‘Gdje si ovo naučila?'”, ispričala je.


U šali je zaključila da njezina djeca ne mogu sama praviti račune na mrežama “dok se ne isele iz kuće”.