Izborna skupština

Darin Magazin ostao na čelu Zajednice sportova Malog Lošinja

Bojan Purić

Novi-stari predsjednik Darin Magazin / Foto Bojan Purić

Novi-stari predsjednik Darin Magazin / Foto Bojan Purić



Na mjestu predsjednika Zajednice sportova Grada Malog Lošinja ostaje Darin Magazin, predstavnik Košarkaškog kluba “Jadranka”, koji je ovaj put bio jedini kandidat za to mjesto.


Na redovnoj izbornoj skupštini gotovo je u istom sastavu ostao i ostatak Izvršnog odbora – umjesto Marka Pavičića u Odboru je sada drugi predstavnik Nogometnog kluba “Lošinj”, Alen Grašo, dok su svoja mjesta u Odboru zadržali Gabor Mihailović (Karate klub “Lošinj”), Dubravko Devčić (Stolnoteniski klub “Lošinj”) i Žarko Rogić (Ženski odbojkaški klub “Lošinj”).


Novi sastav Nadzornog odbora čine Zvjezdana Švec (Atletski klub “Lošinj”), Vedran Kučić (Boćarski klub “Lošinj 90”) i Marko Vešković (Sportsko društvo “Škarpina” iz Nerezina).




U radu sjednice je putem svojih predstavnika sudjelovalo 17 od ukupno 23 udruge učlanjene u Zajednicu sportova.


Kao gošća sjednice, gradonačelnica Ana Kučić rekla je da je u predloženom proračunu Grada za sljedeću godinu predviđeno povećanje iznosa za sportske udruge, ali i da je svjesna da, zbog inflacije, udruge to neće značajnije osjetiti. Za sljedeću godinu najavila je radove na krovu sportske dvorane.