MERKURY RIJEKA

Otvaramo novu trgovinu Merkury u Rijeci

NL Promo

U subotu 26. listopada otvaramo novu trgovinu Merkury u Rijeci na adresi Marinići 177/8, Viškovo na preko 5.000 m²

Ovo je peta Merkury trgovina u Hrvatskoj, nakon Osijeka, Splita i Zagreba stižemo u Viškovo – Rijeku.
Otvaranje novih objekata odraz je dugogodišnje politike tvrtke koja se temelji na prilagođenoj ponudi proizvoda “za svaki budžet”. Lanac trgovina Merkury bavi se distribucijom i prodajom građevinskog materijala te asortimana za opremanje i uređenje doma. Iskoristite ponudu s najpovoljnijim cijenama, brojnim akcijama i mogućnošću kupovine na rate. Doživite novu dimenziju opremanja doma i pronađite sve na jednom mjestu. Zainteresirani za građevinsku stolariju i opremu sigurno će biti zadovoljni cijenom, kvalitetom i izborom. Naša ponuda je namijenjena kako individualnim kupcima tako i izvođačima i veleprodajnim kupcima.



Merkury svojim kupcima nudi najraznovrsniju ponudu keramičkih pločica u regiji, izloženu na preko 3.000 kvadratnih metara prostora. Velik izbor dizajna pločica, brendiranih poljskih i stranih proizvođača, uključujući proizvođače iz Italije, Njemačke i Španjolske zadovoljavaju i najzahtjevnije ukuse.


Iz ponude također ističemo široki asortiman vrata i prozora (drvenih, aluminijskih i PVC), zidnih i podnih panela, laminata i vinila. Kupci mogu birati između najvećeg izbora kupaonskog namještaja, sanitarija i opreme, a možemo se pohvaliti velikim odjelom keramike i sanitarnih armatura te alata i boja.


Naš moto “Renoviraj i opremi jeftinije!” nije samo prazan reklamni slogan. Provodimo ga svakodnevno nudeći našim kupcima najkonkurentnije cijene i nastojeći udovoljiti njihovim najvišim zahtjevima.


Posjetite Merkury trgovinu na Viškovu i uvjerite se sami.
Ili posjetite Merkury webshop i pregledajte ponudu naših proizvoda.