Seks, droga i nasilje?

Pjevačica Elán: “Na zabavama Leonarda Di Caprija čim padne mrak svi postaju vampiri”

P. N.

Elan i Leonardo Di Caprio / Foto Twitter

Elan i Leonardo Di Caprio / Foto Twitter

Umjetnica je svoj videozapis završila upozorenjem o sudjelovanju više utjecajnih osoba u sumnjivim aktivnostima, sličnim onima iz života američkog repera i producenta Seana "Diddyja" Combsa



 


Poznata pjevačica i meksička influencerica Elán izazvala je pomutnju na društvenim mrežama nakon što je otkrila uznemirujuće detalje o zabavama koje priređuje Leonardo Di Caprio, piše Ansa.


Na svom TikTok profilu Elán (prva nezavisna umjetnica iz Latinske Amerike koja je prodala više od 1,7 milijuna primjeraka) priznala je da je sudjelovala u različitim prilikama na ovim ekskluzivnim zabavama  u Los Angelesu u organizaciji slavnog glumca Leonarda Di Caprija.



Iako se u početku sve činilo normalnim, čim nastupi večer “stvari postanu pomalo čudne”, toliko da sam odlučila napustiti zabavu ranije, ispričala je Elán.


“Danju ljudi izgledaju normalno, ali kada sunce zađe, svi postaju pomalo poput zombija ili vampira”, objasnila je Elán.


Umjetnica je svoj videozapis završila upozorenjem o sudjelovanju više utjecajnih osoba u sumnjivim aktivnostima, sličnim onima iz života američkog repera i producenta Seana “Diddyja” Combsa.


 


Leonardo di Caprio na jednoj od “bijelih zabava” Seana Diddyja Combsa / Foto Twitter


“Ima ih više nego što mislite, ima još mnogo toga”, komentirala je, privlačeći pozornost svojih obožavatelja i upozorivši na opasnosti koje se mogu skrivati iza holivudskog glamura.


 


Riječ je o uznemirujućoj vijesti koja podsjeća na “bijele zabave” Seana Diddyja Combsa, koji leži u zatvoru u New Yorku pod optužbama za nasilje i silovanje te  trgovinu seksualnim robljem. U tim su zabavama  sudjelovale brojne poznate osobe, a među njima je bio i Leonardo di Caprio, piše La Presse.it.