Novi uspjeh

Slavica Grgurić Pajnić trostruka prvakinja Balkana

Marinko Krmpotić

Slavica Grgurić Pajnić i drugi osvajači medalja u Baru

Slavica Grgurić Pajnić i drugi osvajači medalja u Baru



Slavica Grgurić Pajnić trostruka je prvakinja Balkana u kategoriji žena starijih od 65 godina (W 65) u disciplinama bacanja kugle, diska i koplja!


Novi veliki uspjeh goranske veteranke koja godinama nastupa za riječki AK “Kvarner” ostvaren je u poznatoj crnogorskoj luci Bar gdje je na stadionu Topolica održano 33. Balkansko prvenstvo u atletskoj veteranskoj kategoriji.


Nastupilo je više od šestotinjak atletičara iz trinaest zemalja i to u svim dobnim skupinama. Za reprezentaciju Hrvatske nastupilo je šest atletičarki i 27 atletičara, a predstavnici Primorsko goranske županije bili su veterani iz AK Kvarner Slavica Grgurić Pajnić i Igor Štrk.




Ostvarenje novog velikog sportskog uspjeha jedan je od najljepših trenutaka njene karijere, rekla je trostruka prvakinja Balkana, Slavica Grgurić Pajnić.


– Svaki nastup za reprezentaciju Hrvatske za mene je častan i nastojim učiniti sve da ostvarim što bolji rezultat. Uspjelo mi je to i ovom prigodom, odnosno u godini kad se navršava punih pedeset godina mog bavljenja sportom.


Zato je ovaj nastup, kao i odličan rezultat, na jedan način kruna svih prethodnih godina u kojima sam kroz sport ostvarivala rezultate, predstavljala svoje klubove, proživljavala dobre i loše trenutke koji su neminovni i koji su me samo motivirali za još bolje sportske uspjehe.


Podrška mojih najbližih nikada nije izostala a to mi je zaista bilo najvažnije. Uvijek sam se radovala nagradi, postolju i dakako i danas mi je to posebno veselje i poticaj za još pokoju sportsku godinu za još pokoje sklopljeno prijateljstvo i druženje.


Poručila bih svima da nikada ne odustaju od svojih snova. Mene su moji snovi u u sportu osobno i društveno odredili i zaista nikada nisam zbog toga požalila – rekla je Slavica Grgurić Pajnić.