OLIVAL

Pronašle smo novitete zbog kojih se ove jeseni nose besprijekorno čista koža lica i njegovane ruke

Life

Foto: PR

Foto: PR

Mikrobalzam za čišćenje lica i SOS Intense Recovery krema za ruke oduševljavaju učinkovitošću i inovativnim sastojcima

Njega kože je sasvim sigurno i briga o sebi, i to iznutra i izvana. Tih nekoliko minuta koje svakodnevno odvajajmo za jutarnju i večernju njegu, daleko je više od pukog skidanja nečistoća s lica i nanošenja neke kreme ili seruma.


Jutarnji beauty ritual ujedno je i priprema za dan pred nama, a u večernjim satima opuštamo se i pripremamo za odmor.


Kako svaki svaki beauty ritual započinje čišćenjem kože, a stručnjaci upravo ovaj korak vrlo često ističu i kao najvažniji, ne čudi da vrlo pažljivo biramo proizvode za čišćenje kože lica.


Kako bi zadovoljio potrebe i upite vjernih, ali i zahtjevnih potrošača, Olival nam je upravo ovih dana predstavio jedan takav proizvod – Mikrobalzam za čišćenje lica.


Riječ je o inovativnom proizvodu koji podiže njegu kože na novu razinu. Iznimno je ugodne, baršunasto-kremaste teksture, lako se razmazuje i nježno umasirava u kožu pružajući pri tome vrhunski doživljaj svakodnevnog čišćenja lica.


Olival Professional Mikrobalzam namijenjen je svim tipovima kože i prilagođen različitim rutinama njege, bilo kao prvi korak u dvostrukom čišćenju ili kao samostalan proizvod.



Po čemu se ističe Mikrobalzam?


Mikrobalzam učinkovito uklanja šminku, nečistoće, proizvode za zaštitu od sunca i višak sebuma, ostavljajući kožu svježom, čistom i glatkom.


Njegova posebna formulacija bez klasičnih ulja, poput kokosovog ili maslinovog, koja mogu uzrokovati začepljenje pora, čini ga idealnim izborom za sve koji žele čistu i pročišćenu kožu bez rizika od iritacija ili upala.


Mikrobalzam je obogaćen visokovrijednim sastojcima poput ekstrakta biljke Centella asiatica poznatog po svojim umirujućim, hidratizirajućim i obnavljajućim svojstvima, zatim lišća zelenog čaja koji omekšava kožu, smanjuje gubitak vlažnosti i pruža snažan antioksidativni učinak, a vitamin E prepoznatljiv je po svojoj sposobnosti da se bori protiv slobodnih radikala i dodatno njeguje kožu.


Prednost je svakako i što ne sadrži dodana bojila ni mirise, a biljno-aromatični miris i žuta boja dolaze iz prirodnih izvora- voska zelenog čaja.


Veganski je proizvod i pogodan za sve tipove kože, uključujući tinejdžersku kožu, trudnice i dojilje. Pruža nježnu, ali učinkovitu njegu, nudeći luksuznu teksturu, bogate sastojke i izvanredne rezultate – čistu, zdravu i blistavu kožu.


Drugi jesenski novitet koji Olival predstavlja je SOS Intense Recovery koncentrirana krema za ruke. Ova krema tradicionalne recepture sadrži čak 31 % glicerina, a obogaćena je i uljima sezama, badema i nevena koji hrane kožu, potiču regeneraciju i elastičnost te doprinose očuvanju prirodne barijere kože.


U hladnim zimskim danima koji su pred nama ova krema donijet će olakšanje kod suhe i ispucale kože, a dodatno će i štiti od isušivanja uslijed izlaganja vanjskim utjecajima poput hladnoće i vjetra.