Bogati program

River Pub: U četvrtak KRiP KVIZ, u petak karaoke, u subotu nastupa Padre

P. N.

Krenula je nova sezona koncertnih i drugih događanja u River pubu. Ovaj četvrtak održat će se PUB KVIZ, u petak omiljene KARAOKE, a u subotu BACK TO THE 90s PARTY uz odličan cover sastav PADRE (ex Father).
 
Puno noviteta pojsetitelje čeka u novoj sezoni: “GREMO NA DEMO”… SMS PARTY (Single Mingle Srijeda), KVIZ četvrtkom, KARAOKE petkom te KONCERTne subote.

Prijavi se za novi KVIZ četvrtkom!


Nakon dugih 10 sezona kviza i kvizdarija SRIJEDOM u River pubu, organizatori su se odlučili za neke sitne promjene, a jedna od njih je i ta da su kviz prebacili na ČETVRTAK! Ove sezone igra se KRiP KVIZ Superliga te i druge kvizove u istoj organizaciji (van Superlige), a sam kviz će voditi dobro znani kvizaši i voditelji Haris i Tamara! Kviz će se odvijati svakog četvrtka do kraja lipnja 2025.
Sudionike očekuju bogate nagrade i raznovrsni zabavni kvizovi općeg znanja, kako za one iskusnije, tako i za kvizaške početnike.

Dođi i zapjevaj u Riveru: Karaoke petkom


Bilo da ste student koji se želi opustiti ili zaposleni profesionalac kojem je potrebna zabava petkom navečer, svi su dobrodošli!! Pridružite nam se u večeri glazbe, smijeha i nezaboravnih nastupa, poručuju orgnaizatori.
Najbolji osvajaju bogate pitke nagrade, a svi koji uzmu mikrofon u ruke, prije penjanja bit će nagrađeni motivacijskom žesticom!
Support kroz cijelu večer bit će naš DJ BRUNO koji će sudionike svojim glazbenim izborom najbolje pripremiti za 5 minuta slave na stageu River Puba! Družimo se od 21h do 03h, a prijave kreću od 21h te traju kroz čitavu večer, poručuju organizatori.

U subotu Back to the 90s – Padre (ex Father)


U subotu se program nastavlja žestoko sa LIVE svirkama, a za to će se pobrinuti odličan dugovječni riječki cover band PADRE, koji će posjetitelje svojim izborom pjesmama vratiti u mnoga desetljeća, s posebnim naglaskom na drage nam muzičke 90te!
Padre čine članovi kultne riječke grupe Father, a sviraju svjetske hitove bendova od devedesetih pa sve do danas – Metallica, U2, Nirvana, Sistem Of A Down, Queens Of The Stone Age, Red Hot Chili Peppers, Foo Fighters, The White Stripes, Rage Against The Machine, Franz Ferdinand, Pearl Jam, Green Day i još mnogi drugi.
“Dobro se pripremite, zagrijte vratne mišiće, razgibajte koljena i zglobove, jer čeka nas žestoka zabava, glavotres i skakanje, kao nekad u najboljim danima Točke i sličnih riječkih klubova. Subota od 21h, ulaz je besplatan”, poručuju organizatori.