u duhu Noći vještica

Christina Aguilera pozirala u raskošnoj narančastoj haljini: ‘Omiljeno doba godine’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Podijelila je fotografije u glamuroznoj odjevnoj kombinaciji kako bi obilježila nadolazeći praznik

Christina Aguilera svoju je modnu kombinaciju za Noć vještica ove godine predstavila nešto ranije.


Naime, pjevačica je na svojem Instagram profilu podijelila fotografije u glamuroznoj odjevnoj kombinaciji u duhu Noći vještica, pozirajući u narančastoj haljini s izrezima, kako bi obilježila nadolazeći praznik.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Christina Aguilera (@xtina)





,,Moje omiljeno doba godine“, napisala je Aguilera u opisu objave.


Pjevačica na prvoj fotografiji pozira u narančasto-crnoj slip haljini s izrezima duž prsa, dok stoji ispod neonsko narančastog natpisa u zatvorenom prostoru.


Aguilera je izgled upotpunila ravnom kosom, tamnim sjenilo i prozirnim sjajilom. Svoj je sezonski izgled dopunila parom dijamantnih naušnica i prstenjem Shay Jewelryja.


Nije trebalo dugo da se odjeljak za komentare napuni komplimentima obožavatelja.


,,Čovječe, izgledaš odlično”, ,,Kraljica, kao i obično”, ,,Legendo, čekamo novu glazbu”, ,,Doslovno prokleto prekrasna”, ,,Narančasta nikad nije izgledala ovako dobro”, ,,Kraljica Noći vještica”, pisali su fanovi.


Na posljednjoj podijeljenoj fotografiji, Aguilera je pozirala sa svojim zaručnikom Mattom Rutlerom, koji je nosio crno odijelo, dok je par stajao ispred visokog stabla u svojoj dnevnoj sobi ukrašenoj ukrasima za Noć vještica od lažne paučine, golemih paukova, kostura i bundeva.


Podsjetimo, Aguilera i Rutler imaju 10-godišnju kćer Summer. Pjevačica ima i 16-godišnjeg sina Maxa, kojeg dijeli s bivšim suprugom, Jordanom Bratmanom.