Blagdani

Općina Viškovo za poklon-pakete djeci osigurala 22.000 eura

Jakov Kršovnik

Foto Sergej Drechsler

Foto Sergej Drechsler



Općina Viškovo objavila je Javni poziv za dodjelu poklon-paketa za djecu u povodu Božića i Nove godine. Za poklon-pakete za djecu s područja Općine osigurano je malo više od 25 tisuća era, a roditelji svoju djecu za poklon-paket mogu prijaviti do 12. studenoga.


Tako iz općinske uprave pozivaju roditelje i skrbnike čija su djeca navršila prvu godinu života pa sve do polaska u prvi razred osnovne škole, a imaju prijavljeno prebivalište na području općine Viškovo, da dostave dokument na kojem je vidljiv OIB ili datum rođenja djeteta.


Prijave se mogu poslati poštom, ubaciti u sandučić postavljen lijevo od ulaza u pisarnicu Općine Viškovo ili poslati mailom na: [email protected]. Dokumentacija dostavljena nakon roka za prijavu neće se razmatrati, a svi detalji mogu se pronaći na internetskoj stranici Općine Viškovo.




Javni poziv ne odnosi se na djecu koja polaze programe dječjih vrtića i obrta za čuvanje djece na području općine Viškovo – vrtići Viškovo, Malik, Maza, Loptica, Zvončica, Sreća, Pčelica Ančica i obrti En Ten Tini, Din Don, Zlatni Danci, Bambi, Bilbao, Hakuna Matata, Tri praščića, Mali Medo, Obilje, Slonić, Veseli leptirići, Vilin svijet, Mali šef, s obzirom na to da za njih potrebnu dokumentaciju dostavljaju dječji vrtići i obrti za čuvanje djece.