uzvratila

Lana Jurčević odgovorila na kritike: ‘Ne trebamo glumiti da smo fini’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Nedavno je predstavila zanimljiv dizajn majice, no natpis se nekima nije svidio...



Hrvatska glazbenica Lana Jurčević nedavno je s pratiteljima podijelila da je dizajnirala majice na kojima piše “Prepichka”, kako bi ih poklonila svojim obožavateljima. I dok su mnogi izrazili da im se dizajn sviđa te da žele kupiti majicu, neki su bili vrlo kritični oko samog izbora natpisa.


,,Tako treba učiti djecu, da hodaju s tim majicama okolo”, glasio je jedan od komentara na prvotnu objavu.


Sada je Lana odlučila odgovoriti na kritike putem svojeg Instagram profila.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Lana Jurcevic (@lalana)





,,Za početak tjedna! Malo optimizma! Dok ne nađemo dovoljnu količinu majica za sve vas koji ste rekli da ih hoćete! I da nadodam, netko mi je napisao kako ‘lijepo‘ djeci dajem primjer. I hvala na tom komentaru jer sam sad još sigurnija da je ovo super stvar i želim svoj toj djeci (koja me odavno ne prate i ne znaju tko sam, al‘ dobro), da za sebe misle da su Prepichke, a ne da imaju manjak samopouzdanja, budu prestrašene i opterećuju se time što će netko reći za njih. Nek misle da su Prepichke, da se nikome ne daju lako i da svatko tko poželi biti u njihovu društvu, to itekako i zasluži. Isto vrijedi i za sve nas starije, svih dobi, oblika, profesija, odraza u ogledalu…”, istaknula je pjevačica.


,,Prepichka može biti mama, frendica, sestra, kći. Ja znam da bi moja baka to obukla 300 posto da je živa. Ne trebamo glumiti visočanstva, da smo sad turbo fini pa sve u rukavicama komuniciramo. Sirovo je ponekad najbolje i najiskrenije. S običnim stvarima ne možeš pomaknuti ništa s mjesta. I da, gdje su sad frajeri da se jave da poklone ovo svojim curama/ženama? Ili ćemo si morati same sve nabavljati?”, dodala je.