Biggie Boom Boom

Baby Lasagna osvojio već drugu Cesaricu za Hit mjeseca

Ivana Kocijan

Foto Screenshot Instagram Baby Lasagna

Foto Screenshot Instagram Baby Lasagna

Dojmovi na atraktivan spot za pjesmu se ne stišavaju, a pozitivnim komentarima se ne nazire kraj



Fenomen Baby Lasagne se nastavlja: popularni glazbenik osvojio je već drugu Cesaricu za Hit mjeseca ove godine. Naime, nakon što je za prestižnu nagradu publike nominiran treći put zaredom, Baby Lasagna na valu velike popularnosti sada je osvojio drugu nagradu za Hit mjeseca.


Podsjetimo, prvu nagradu osvojio je na početku godine hitom »Rim Tim Tagi Dim«, a drugu u manje od godinu dana novim singlom »Biggie Boom Boom« koji je apsolutno oduševio publiku koja je pjesmi dala najviše pozornosti u proteklom mjesecu. Tekst i aranžman za pjesmu potpisuje upravo Marko Purišić. Pjesma je nastala u suradnji s Mihaelom Žipovskim koji je surađivao na glazbi te Matejem Zecom.


Pjesma mladog Istranina do danas broji više od 843.000 preslušavanja na Spotifyju, moguće ju je čuti na gotovo svakoj radijskoj postaji, kao i njegove prethodne uspješnice »Rim Tim Tagi Dim« i »And I«, a moguće ju je poslušati i uživo na njegovim nastupima s obzirom na to da Marko Purišić zajedno sa svojim sjajnim bendom trenutačno nastupa diljem Hrvatske i Europe.





Dojmovi na atraktivan spot za pjesmu se ne stišavaju, a pozitivnim komentarima se ne nazire kraj.


»Činjenica je da je svaki glazbeni video koji objavi tako dobre kvalitete… Njegov tim je nevjerojatan kao i on«, »Možete li zamisliti da je prije nekoliko mjeseci bio samo nepoznati hrvatski veliki dečko iz malog grada, a sada je postao jako popularan u Europi?«, »Koji žanr je tvoja glazba? Marko: da.« To su samo neki od najpopularnijih komentara između više tisuća ljudi na koje je pjesma ostavila dojam.


Ne čudi zato da je službeni video pjesme skupio više od 1,7 milijuna pregleda koji također potvrđuju i kvalitetu redateljice Elizabete Ružić, čiji se potpis sad već jasno vidi u vizualnom identitetu brenda Baby Lasagne.


Iako je već nastupao u europskim metropolama posljednjih nekoliko mjeseci, pred Baby Lasagnom i njegovim timom je velika europska turneja »Meow Back« koja počinje u ožujku sljedeće godine. Do kraja turneje glazbenik bi trebao obići 20 zemalja gdje će, između ostalih, predstaviti i pjesmu »Biggie Boom Boom«.