Sjajan u Ligi prvaka

Luku Modrića je ponovo stiglo isto pitanje: “Ne sviđa mi se kad me podsjećaju na dob”

Portal Novi list

Luka Modrić/Foto REUTERS

Luka Modrić/Foto REUTERS

Najvažnije je što daješ i kako se osjećaš na terenu - poručio je kapetan Vatrenih nakon trijumfa protiv Borussije



MADRID Luka Modrić ponovo je odigrao zapaženu partiju u pobjedi Real Madrida. Kraljevski klub je nadoknadio dva gola zaostatak protiv Borussije Dortmund u Ligi prvaka, a kapetan Vatrenih je proveo 71. minuti na travnjaka.


– U prvom dijelu smo bili zbilja loši, dopustili smo im da prejednostavno stvaraju igru. Bili smo predaleko od njih, nismo bili agresivni. To je najkraći zaključak prvog dijela – govorio je Modrić nakon utakmice. – Uoči drugog dijela smo razgovarali, rekli smo si da moramo biti agresivniji, stajati više na terenu i što prije zabiti gol. Tako smo pridobili navijače, a to se uvijek događa na Bernabeuu i opet je promijenilo utakmicu. Tako ova momčad mora igrati jer ima golemu koncentraciju kvalitete u momčadi. Mentalno moraš napasti utakmicu kao što smo mi učinili u drugom dijelu


Modrića je stiglo u posljednje vrijeme već pomalo ustaljeno pitanje o njegovim godinama i statusu u momčadi




– Ne znam što bih vam rekao ha, ha… Momčad je najvažnija, a ja sam tu da pomognem. Osjećam se dobro fizički i mentalno, a kad sam takav, znam što mogu pružiti momčadi. Dok sam tu, želim igrati, ali na kraju o tome koliko će me koristiti odlučuje trener. Uvijek želim igrati jer se osjećam dobro. Ne sviđa mi se kad me podsjećaju na dob, najvažnije je što daješ i kako se osjećaš na terenu. Zasad sam sretan – rekao je kapetan Vatrenih.