Dogovoreno

Doček 2025. na Korzu uz Let 3 i Nenu Belana & Fiumense

Ivana Kocijan

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević



U programu dočeka Nove godine u Rijeci, koji se održava u organizaciji Grada Rijeke, na Korzu će nastupiti Neno Belan s Fiumensima i Let 3.


“Iznimno mi je drago što ćemo u Rijeci najluđu noć u godini provesti uz ovako atraktivne glazbene snage. Vjerujem da će Neno Belan i Fiumensi kao i jedinstveni Let3 raspjevati i rasplesati riječki Korzo, Riječanke, Riječane i sve one koji Novu godinu odluče dočekati u našem gradu.


Veselim se unaprijed i pozivam sve da dođu, da napunimo Korzo i da zajedno, u veselju, ispratimo staru i uđemo u novu, 2025. godinu”, izjavio je gradonačelnik Rijeke Marko Filipović.


Belanovih 60 koncerata




U godini koja se približava kraju Neno Belan sa svojim Fiumensima odsvirao je preko 60 koncerata te za kraj ovogodišnje turneje stižu u Rijeku.



Belanovi koncerti presjek su cjelokupne karijere i svojevrsni best off pjesmama od Đavola do današnjih dana. Na koncertu u Rijeci svirati će u proširenoj postavi, pa će uz Fiumense, koji ga prate zadnjih 27 godina, tu će biti i Jakša Kriletić na saksofonu te Ante Prgin na udaraljkama.


Koncerti Belana i Fiumensa uvijek su sinonim čiste zabave i opuštenost, ljubavi i osmijeha. Tako će, poručuju, biti i na dočeku nove u Rijeci.


Letovci planiraju spektakl


Iako je svaki koncert Leta 3, prošlogodišnjih hrvatskih predstavnika na Eurosongu, poseban doživljaj, ovaj će, najavljuju, biti posebno spektakularan i pojačan brojnim gostima.



Letovcima će se naime u novogodišnjem koncertnom spektaklu pridružiti članovi zbora Jeka primorja, brass družina “Sestre” na čelu s Igorom Pavlicom, kao i nezaobilazna prijateljica grupe Marina Perazić koja će s Letom otpjevati jednu svoju, a jednu kultnu Letovu pjesmu.


Uz sve ovo, grupa je najavila kostimiranu light i video dramu, a sigurni smo da za publiku, kao i uvijek, kriju i još poneko iznenađenje.


Bez vatrometa


Za program dočeka Nove godine na Korzu Grad Rijeka izdvojit će 81.000 eura uvećano za PDV. Također, Grad Rijeka će i ove godine, umjesto vatrometa, ulazak u Novu godinu na Korzu obilježiti biorazgradivim konfetima.