Američki glazbenik

Lionel Richie najavio “najbolju turneju na svijetu”: ‘Ovo je moj odmor… Radujem mu se. To nije posao’

Hina

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Najavio je novi niz koncerata u Velikoj Britaniji i Europi koji će početi sljedećeg proljeća



 Američki glazbenik Lionel Richie rekao je da sljedeće godine ide na »najbolju turneju na svijetu« najavljujući novi niz koncerata u Velikoj Britaniji i Europi koji će početi sljedećeg proljeća.


Turneja pjevača i tekstopisca dobitnika Grammyja »Say Hello To The Hits« počet će u Belfastu 31. svibnja i završiti u Madridu 2. kolovoza. U međuvremenu nastupit će u Londonu, Dublinu, Amsterdamu, Parizu, Berlinu…


– To su u biti najbolja mjesta na svijetu za turneju… Ako steknete vjernu bazu obožavatelja u Europi i Britaniji, ovo ćete imati do kraja života.




I mislim da je za mene, što se mene tiče, dobrodošao kući ono što čujem kad stignem u Belgiju kao i kad stignem u Englesku i Škotsku, gotovo kao da ondje živim, rekao je Richie u intervjuu Reutersu.


Glazbenik poznat po hitovima kao što su »Hello« i »Dancing on the Ceiling«, usporedio je turneju s odmorom.


– Ovo je moj odmor… Radujem mu se. To nije posao… To je zapravo samo razdoblje igre u koje odlazim i družim se sa svim svojim prijateljima u Europi, rekao je 75-godišnjak koji je karijeru počeo s Commodoresima prije nego što je 1980-ih krenuo u solovode i otad prodao više od 125 milijuna albuma širom svijeta.