Žestoka tučnjava

VIDEO Totalni rat huligana u Mostaru. U noćašnjem sukobu više ozlijeđenih, poznato kako je sve počelo

P. N.

Screenshot Facebook

Screenshot Facebook

U žestokim neredima sudjelovalo je između 200 i 250 osoba



Više osoba ozlijeđeno je u žestokom sukobu navijača sinoć na Španjolskom trgu u centru Mostara. Kako prenosi Hercegovina.info, u žestokim neredima sudjelovalo je između 200 i 250 osoba.


U Mostaru već godinama tinja otvoreni rat dviju navijačkih skupina – Ultrasa koju čine pripadnici hrvatskog, te Red Armyja sačinjenog od pripadnika Bošnjaka. Situacija se dodatno užarila lani kad su dvije skupine jedna drugoj međusobno otele transparente, dok je povod noćašnjem “ratu” grafit iscrtan na trgu koji je u vrijeme rata bio granica razdvajanja.





Huligane ozlijeđene u sukobu primile su obje mostarske bolnice, a prema neslužbenim informacijama, nitko nije u životnoj opasnosti. Jedna je osoba zadobila teže tjelesne ozljede.


“O svemu ćemo detaljnije znati nakon provođenja svih istražnih mjera i radnji koje se provode. Sad krim tehničari, operativci inspektori su na terenu, rasvjetljavamo događaj da vidimo što je bilo i koji je motiv”, rekli su sinoć iz mostarske policije, koja i dalje traga za akterima sukoba.



Dosad nitko nije priveden, a prvi val privođenja bit će u bolnicama, nakon čega će policija pokušati ostale identificirati preko nadzornih kamera, piše Hercegovina.info.