Kapetan Rijeke

VIDEO Ivan Smolčić zabio je za bod u Kranjčevićevoj: “Nismo ostvarili ono po što smo došli”

Portal Novi list

Ivan Smolčić/Foto PIXSELL

Ivan Smolčić/Foto PIXSELL

Težak teren nije opravdanje, nismo ni mi bili ništa bolji, a kada smo uhvatili ritam dogodio se taj nesretni jedanaesterac - rekao je Smolčić



RIJEKA Ivan Smolčić postigao je svoj treći pogodak u dresu Rijeke, od toga drugi protiv Lokomotive. Uz to, oba je postigao u Kranjčevićevoj ulici. U analizi utakmice kapetan Rijeke bio je iskren kao i uvijek.


– Nisam zadovoljan, prvenstveno sobom, a onda i načinom na koji smo odigrali prvo poluvrijeme. Željeli smo pobijediti, došli smo ovdje po pobjedu, a to nismo ostvarili. rekao je Smolčić.


U analizi što je nedostajalo za puni plijen nije tražio opravdanja.




– Težak teren nije opravdanje, nismo ni mi bili ništa bolji, a kada smo uhvatili ritam dogodio se taj nesretni jedanaesterac. Onda smo se morali čupati i vaditi, uspjeli smo izjednačiti, imali pred kraj još neke prilike za pobjedu, ali je očito nismo zaslužili.


Rijeka se nakon dva uzastopna gostovanja vraća na svoj travnjak gdje će najprije dočekati Bednju u kupu, a onda i Varaždin u novom lovu na HNL bodove.


– Prvo razmišljamo o kupu kojeg moramo maksimalno shvatiti i ići po pobjedu, a onda ćemo razmišljati o Varaždinu. Igramo na Rujevici i zanimaju nas samo pobjede – zaključio je Ivan Smolčić.