uživa u majčinstvu

Janica Kostelić povukla se iz javnosti, a sada je njezin brat otkrio gdje je

M. Č.

Janica Kostelić / Foto Patrik Macek/PIXSELL

Janica Kostelić / Foto Patrik Macek/PIXSELL

Progovorio je i o svojem braku



Hrvatski sportaš Ivica Kostelić povukao se iz profesionalnog skijanja 2017. godine, a nakon toga se posvetio jedrenju. Nedavno je sudjelovao na humanitarnom natjecanju u sklopu 93. Mrdujske regate u Splitu, a tada je dao intervju te progovorio o mnogim temama, između ostalog i o sestri Janici.


Podsjetimo, Janica se povukla iz javnog života, a krajem rujna prošle godine dobila je drugo dijete.


,,Janica je super. Drago mi je da ponovno uživa u majčinstvu. Često se viđamo u posljednje vrijeme i ponovno smo proveli dosta vremena ovog ljeta na zajedno Mljetu. Lijepo je vidjeti obitelj zajedno, da su djeca zajedno i da napreduju”, rekao je Ivica za IN magazin.




Osim toga, Ivica je progovorio i o svojem odnosu sa suprugom Elin, otkrivši tajnu skladnog braka.


,,Pa ljubav prije svega. I, naravno, međusobno razumijevanje i uvažavanje, fleksibilnost i kompromis. Apsolutno svi znamo da to nije lako, ali ljubav na kraju pobjeđuje”, otkrio je sportaš.


Podsjetimo, par se upoznao 2006. godine, kada se ona bavila natjecateljskim skijanjem, a vjenčao se osam godina kasnije. Imaju četvero djece – sinove Ivana i Leona te blizanke Jane i Kate.


S druge strane, Janica je početkom 2019. dobila sina Oskara, a u rujnu prošle godine rodila je drugo dijete, no još nije otkrila ni ime ni spol, kao ni identitet oca.