I-VENT

Ventilacijski sustavi bez konkurencije

NL Promo

Svatko tko gradi ili obnavlja svoj životni prostor želi da mu dom bude oaza blagostanja!


U današnjem svijetu ključno je osigurati zdravo i ugodno okruženje unutar doma ili poslovnog prostora s osiguranim protokom zraka koji omogućuje svježi zrak bez alergena, nečistoća, kondenzata i posljedično plijesni. Tu na scenu stupaju decentralizirani sustavi ventilacije. U ovom vodiču provest ćemo vas kroz osnove decentralizirane ventilacije i kako ona može značajno poboljšati kvalitetu unutarnjeg zraka u vašem domu ili na radnome mjestu.


Što su decentralizirani sustavi


Decentralizirani sustav s rekuperacijom zapravo je sličan centralnom, s tom razlikom što ga je, u odnosu na potonji, znatno lakše ugraditi probojem u zid, bez cijevi. Za to smo osigurali četiri tima montažera, za područje cijele Hrvatske, koji odrade posao bez prašenja i ostatka smeća.


I-Vent, kao najbolji decentralizirani sustav u Europi, jeftiniji je, tiši, energetski učinkovitiji, niži su operativni troškovi i ne trebaju ventilacijske kanale koje je potrebno čistiti!


Na hrvatskom tržištu uspješno poslujemo više od tri godine, a na slovenskom i više od 20 godina. Tehnički podaci za i-Vent sustave dokazuju superiornost visokokvalitetnog njemačkog proizvoda koji se stalno usavršava i cjenovno je vrlo pristupačan. Pogodan je za novogradnju i adaptaciju.



Ugradnja sustava


Naknadna instalacija ventilacijskog sustava donedavno je bila izazovna i skupa a sada se može ugraditi i u starogradnju i novogradnju. Vanjski proboj kroz zid, za ventilatorske jedinice izvodimo dijamantnom krunom što sam posao čini lakšim i urednijim, bez oštećenja zidova.


I-Vent ventilacijski sustav je učinkovito i trajno rješenje za problem ustajalog zraka te visoke vlažnosti u vašem stambenom prostoru.



Učinkovit, moderan i energično-ekonomičan ventilacijski sustav


I-Vent sustav ventilacije osigurava dovod svježeg zraka u vaš dom dok se svi prozori i vrata mogu zatvoriti i time uštediti energiju koja bi se gubila izlaskom topline. Sustav radi na način da ventilatori odvode ispušni zrak prema van preko ventilacijskih okna ili izravno kroz vanjsku stijenku, a svježi zrak ulazi u prostorije kroz zidne ulazne jedinice.


Sustav automatski kontrolira i održava optimalnu razinu vlage i CO2 unutar doma te se time postiže kvalitetan zrak. Znamo da svježina, odgovarajuća vlažnost i pravi omjer CO2 i kisika jačaju imunološki sustav. Kvalitetan zrak spriječava stvaranje vlage, plijesni, kondenzacije i neugodnih mirisa te poboljšava kvalitetu života.


Kroz pametni sustav prilagodite režim rada jedinica kako vam najviše odgovara, na izboru su vam noćni, dnevni, ljetni i zimski način rada. U stambenom prostoru prosječne veličine jedinice izventiliraju kompletan zrak do četiri puta na dan a za samo 2€ godišnje troškova za struju.



Kad ne osiguramo dovoljno ventilacije u našem domu, dolazi do katastrofe.


– Od povećane vrijednosti CO2 u prostoru, nedostatak kisika, zdravstveni problemi, loša kvaliteta zraka u prostoru općenito i sve skupa utječe na kvalitetu života. Te posljedice postaju još izraženije tijekom godina boravka u takvim prostorijama – upozoravaju u I-Ventu, napominjući kako ljudi koji su se odlučili na sustav ventilacije bilježe veliki napredak u kvaliteti života.


Instalacija i održavanje


– Jednostavna instalacija: Decentralizirani sustavi se mogu jednostavno naknadno ugraditi u postojeće prostore bez većih izmjena na kanalima ili infrastrukturi. To ih čini prikladnom opcijom za stambene i poslovne primjene u starogradnji i novogradnji. Struju za rad jedinica povlačimo iz razvodne kutije ili najbliže utičnice.


– Jednostavno održavanje: Većina decentraliziranih jedinica ima dostupne filtere koji se mogu očistiti ili zamijeniti bez stručne pomoći smanjujući vrijeme zastoja i troškove održavanja.


U slučaju bilo kakve potrebe za pomoći oko sustava na raspolaganju vam je uvijek naš servisni tim.



Zaključak


Decentralizirani ventilacijski sustavi nude niz prednosti, uključujući personaliziranu udobnost, poboljšanu kvalitetu zraka, energetsku učinkovitost i jednostavnost instalacije i održavanja te život bez vlage i plijesni. Odlukom za decentralizirani pristup možete stvoriti zdravije i ugodnije unutarnje okruženje za sebe, svoju obitelj ili svoje zaposlenike.


Za više informacija posjetite web stranicu www.i-vent.com/hr ili nazovite 01/2132-400.