Tuga

Kolege Liama Paynea shrvani viješću o njegovoj smrti: ‘Bio je naš brat kojeg smo jako voljeli…’

Hina

Reuters

Reuters

Britanski pjevač Liam Payne umro je od posljedica pada, pokazala je obdukcija.



Kolege Liama Paynea iz benda One Direction rekli su u zajedničkom priopćenju u četvrtak da su “potpuno shrvani” viješću o njegovoj smrti.


Payne, koji je stekao svjetsku slavu s boy bandom One Direction, preminuo je u dobi od 31 godine nakon što je pao s balkona hotelske sobe na trećem katu u Buenos Airesu, što je izazvalo niz počasti obožavatelja diljem svijeta.


Priopćenje su potpisali pjevači Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik i Niall Horan.




“S vremenom, i kada svi budu mogli, bit će više toga za reći. Ali za sada ćemo odvojiti malo vremena da tugujemo i procesuiramo gubitak našeg brata kojeg smo jako voljeli”, dodali su Payneovi bivši kolege iz benda.


Također su rekli da će uspomene koje su podijelili s njim zauvijek čuvati.


“Za sada su naše misli s njegovom obitelji, njegovim prijateljima i obožavateljima koji su ga voljeli uz nas. Užasno će nam nedostajati. Volimo te Liame”, zaključuje se u priopćenju.


Britanski pjevač Liam Payne umro je od posljedica pada, pokazala je obdukcija.


Navodno pao s trećeg kata hotela


Payne je pronađen mrtav u dvorištu hotela u Buenos Airesu te je navodno pao s trećeg kata.


Britanski pjevač i tekstopisac čije je izvorno ime Liam James Payne, rođen je 29. kolovoza 1993. u Wolverhamptonu u Velikoj Britaniji.


Payne je kao pjevač debitirao 2008. na audiciji za britansku televizijsku emisiju ‘X Factor’.


Nakon eliminacije na natjecanju, ponovno je otišao na audiciju 2010. godine.


Tada je s još četiri mladića postao član grupe One Direction, jednog od najprodavanijih boy bendova svih vremena. Uz njega grupu su činili Harry Styles, Niall Horan i Louis Tomlinson.


Payne je bio poznat kao jedan od glavnih tekstopisaca u One Directionu, zaslužan kao koautor za više od polovice pjesama na trećem i četvrtom albumu benda. Grupa se raspala 2016. godine, a Payne je nastavio samostalnu karijeru.