Futsal

Puljani s optimizmom čekaju večerašnji derbi susjeda: “Ozračje i jaka momčad formula uspjeha”

Ivica Cerovac

Manolo Bilić/Foto PIXSELL

Manolo Bilić/Foto PIXSELL



PULA U Puli će se večeras igrati prava futsal poslastica, Stanoinvest Futsal Pula u Domu sportova »Mate Parlov« odmjerit će snage s Rijekom, novakom u najjačem hrvatskom razredu.


– Riječani u debitantsku sezonu ulaze s velikim ambicijama, odmah pretendiraju na naslov i već pričaju o tome da će dovesti Ligu prvaka u svoj grad. Svatko ima pravo na velika očekivanja, a teren će na kraju pokazati svoje. Mora im se priznati da na domaćim utakmicama imaju punu dvoranu i odličnu atmosferu koju stvori Armada, ali nje danas neće biti u Puli – smatra povremeni hrvatski reprezentativac Manolo Bilić, koji je okrenut svojoj momčadi.


– Rijeka je složila momčad s trojicom slovenskih i jednim srpskim reprezentativcem koji su dosta toga prošli u svojim karijerama. Imaju iskusnog trenera Maretića, ali mi se trebamo prvenstveno fokusirati na nas i našu igru. Ako budemo pravi, vjerujem da ne bismo trebali imati problema u lovu na tri boda. Iza nas su naporne pripreme, malo se osjeća umor te nam treba još nekoliko tjedana da se uigramo do krajnjih granica. No, u tome nećemo tražiti nikakav alibi. U našoj svlačionici vlada dobro ozračje, imamo momčad jaču nego prošle sezone, nadam se dobroj utakmici i našoj pobjedi.