TTG

TZ Crikvenice se predstavila u Riminiju

Robert Šimonović

Marijana Biondić / Foto Marko Gracin

Marijana Biondić / Foto Marko Gracin



Turistička zajednica Grada Crikvenice i hotelska tvrtka “Jadran Hotels & Camps” predstavili su se nedavno na talijanskom poslovnom sajmu TTG Travel Experience u Riminiju, i to na nacionalnom štandu Hrvatske turističke zajednice, javljaju iz TZG-a Crikvenice.


Na sajmu se predstavilo još nekoliko turističkih zajednica i tvrtki s područja Kvarnera, a to su TZ Kvarnera, agencije Katarina Line i Amber Travel te Jadrolinija. Sudjelovalo je preko 2.700 izlagača, 1.000 “buyera” iz 75 zemalja, a bilo je prisutno više od 680 novinara.


Posjetitelji su pokazali velik interes za grupna putovanja, ali i upozorili na politiku cijena u Hrvatskoj zadnjih godina. Individualne goste su najviše zanimale informacije vezane za outdoor, osobito za biciklističke i pješačke staze. Crikvenički štand su posjetili partneri s kojima je ostvarena suradnja duži niz godina te više novih TO-a i agencija iz Italije i Švicarske koje su zainteresirane za Kvarner i Crikvenicu.




Tijekom tri dana sajma bilo je organizirano i preko 200 događaja na kojima je sudjelovalo više od 250 stručnjaka iz svjetske turističke industrije.


– Nastupom na sajmu u Riminiju nastavljamo niz aktivnosti za povećanje turista s talijanskog tržišta. Našim Programom rada predviđene su mnogobrojne aktivnosti promocije destinacije, samostalne i s partnerima, a to ćemo poticati i u budućnosti, rekla je direktorica TZG-a Crikvenice Marijana Biondić.