Obiteljsko nasilje

Kćer Clinta Eastwooda uhićena zato što je pretukla partnera; puštena uz jamčevinu

P. N.

Foto Twitter

Foto Twitter

Nakon što je platila jamčevinu od 50 tisuća dolara, glumica se vratila kući i na društvenim mrežama objavila slike sa snimanja svog novog filma "Kraljica prstena", gdje glumi prvakinju u hrvanju Mae Young



 


Francesca Eastwood uhićena je zbog obiteljskog nasilja: navodno je napala i pretukla svog partnera. Glumica i model, rođena u vezi Clinta Eastwooda i glumice Frances Fisher (poznate po ulozi Roseine majke u Titanicu), posvađala se navodno sa svojim partnerom, glumcem Alexanderom Wraithom i digla ruku na njega.


Policijski izvori potvrdili su za TMZ da se Francesca vozila po Beverly Hillsu sa svojim partnerom te da su se posvađali. Svađa je eskalirala te je Francesca fizički napala muškarca.


U tom trenutku – kako je izvijestio portal TMZ – muškarac je nazvao 911 i policija ga je pozvala da dođe u njenu postaju na Beverly Hillsu. Kada je par stigao u policijsku stanicu, glumac je na licu imao znakove nasilja i žena je uhićena pod optužbom za obiteljsko nasilje, javlja Il Corriere della Sera.


Nakon što je platila jamčevinu od 50 tisuća dolara, glumica se vratila kući i na društvenim mrežama objavila slike sa snimanja svog novog filma “Kraljica prstena”, gdje glumi prvakinju u hrvanju Mae Young.





Clint Eastwood (94), koji je kao redatelj dobio dva Oscara, ima osmero djece sa šest žena i nije svu djecu odmah priznao. Od 1990. do 1995. bio je u vezi s Frances Fisher, Francescinom majkom. Francesca im je podarila unuka koji danas ima 6 godina. Clintov posljednji brak, s novinarkom Dinom Ruiz s kojom se oženio 2006., propao je 2013. Njih dvoje imaju kćer Morgan Colette, rođenu iste godine.