romantična večera

Pogled na spoj Kylie Jenner i Timothéea Chalameta: ‘Izgledali su jako zaljubljeno’

M. Č.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Zajedno uživali u talijanskoj hrani

Čini se da je veza Kylie Jenner Timothéea Chalameta s vremenom sve jača.


Par je primijećen na intimnoj večeri u restoranu Little Charli’s u New Yorku, a prema izvoru, Jenner i Chalamet pokazali su obilje slatkih izljeva pažnje dok su zajedno uživali u talijanskoj hrani.


,,Kylie i Timothée bile su jako mazni i slatki”, rekao je izvor ekskluzivno za People, dodavši: ,,Izgledali su jako zaljubljeno.”


Što se tiče onoga što je par odabrao s jelovnika, izvor otkriva: ,,Naručili su standardne mesne okruglice.”


Podsjetimo, Deuxmoi je prvi izvijestio o njihovoj večeri na spoju, tijekom koje su sjedili jedan nasuprot drugog dok su razgovarali u restoranu, prema fotografiji.





Chalamet, koji na Manhattanu snima film Marty Supreme, nosio je ležernu majicu s kapuljačom, dok je Jenner nosila jednostavnu bijelu majicu i crne hlače.


Podsjetimo, ranije u listopadu, izvor je za People rekao da su Jenner i Chalamet “samo sjajan par” i da ih “svi zajedno vole”.


,,On je blizak s njezinom obitelji i ona je bliska s njegovom obitelji. To je vrlo ozbiljna, ali i zabavna veza”, otkrio je izvor, pa dodao: ,,Stvarno su uspjeli pronaći dobru ravnotežu između rada i provođenja kvalitetnog vremena zajedno.


Inače, par je prvi put povezan u travnju 2023., ali nisu imali svoj debi u javnosti sve dok nisu prisustvovali Beyoncéinoj svjetskoj turneji Renaissance u rujnu 2023. Zatim su, nekoliko dana, kasnije viđeni zajedno na Tjednu mode u New Yorku i US Openu 2023.


Iako su većinu svoje veze držali privatnim, imali su javne izlaske, poput nagrade časopisa Innovators u studenom 2023. i Zlatnih globusi 2024. u siječnju. Glumac se također pridružio zvijezdi The Kardashians na njezinom 27. rođendanskom putovanju na Bahame u kolovozu.


,,Ona je nevjerojatno sretna s njim. Nikad prije nije bila ovako zaljubljena”, rekao je kasnije izvor, pa zaključio: ,,Tako je diskretan i uvijek je čuva. On je pravi džentlmen i sve što Kylie zaslužuje. Vrlo su ozbiljni.”