Crikvenica

Udruga Uspjeh nastavlja s projektom “Inkluzija Uspjeha”

Robert Šimonović

Foto Udruga Uspjeh

Foto Udruga Uspjeh



Udruga Uspjeh u partnerstvu s Gradom Crikvenicom aktivno nastavlja provedbu druge godine projekta “Inkluzija Uspjeha”, namijenjenog djeci s poteškoćama u razvoju i mladim osobama s invaliditetom, javljaju iz Grada.



Projekt obuhvaća provedbu fizioterapije, sportske radionice i edukacijske rehabilitacije, a u provedbu su uključeni i štićenici Centra Izvor iz Selca.





Projekt u potpunosti financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike u sklopu trogodišnjeg programa “Širenje mreže socijalnih usluga za razdoblje 2023. do 2025.”



Kako ističu iz Grada, ovaj projekt donosi brojne pozitivne učinke za zajednicu. Poboljšava kvalitetu života djece s poteškoćama u razvoju i mladih osoba s invaliditetom pružajući im pristup kvalitetnim terapijama i edukacijama koje im pomažu u svakodnevnom životu.


Također potiče socijalnu inkluziju i integraciju sudionika u zajednicu, smanjujući stigmatizaciju i diskriminaciju. Projekt podiže svijest i o potrebama i pravima osoba s invaliditetom, potičući širu zajednicu na aktivno sudjelovanje i podršku.