Potpuni heroj

Uskoro stiže filmska adaptacija najprodavanije knjige Davea Pilkeyja o borbi protiv zločina – “Čovpas”

Novi list

Foto: Promo

Foto: Promo

Lojalni policijski pas i njegov partner, policajac, ozlijeđeni su na poslu. Spašeni su brzom, ali nepromišljenom operacijom – spojili su tijelo policajca i glavu psa...



Od kompanije DreamWorks Animation, tvorca animiranih filmskih hit-franšiza »Kung Fu Panda«, »Kako izdresirati zmaja« i »Mali šef«, uskoro stiže filmska adaptacija najprodavanije knjige Davea Pilkeyja o borbi protiv zločina – »Čovpas«.


Filmska sinkronizirana adaptacija uspješnice »Dog Man« na velika platna stiže u siječnju sljedeće godine. Glavni lik Čovpas, pola pas, a pola čovjek, u animiranoj će avanturi morati zaustaviti spletke mačjeg superzlikovca Petrčeka, a morat će i surađivati ​​s njim.


Redatelj filma je Peter Hastings koji je posudio glas glavnom liku, a scenarij je napisao Dav Pilkey. Glasove glavnim likovima posuđuju i Lil Rel Howery, Isla Fisher, Poppy Liu, Stephen Root, Billy Boyd i Ricky Gervais.




O čemu se radi u filmu?


Lojalni policijski pas i njegov partner, policajac, ozlijeđeni su na poslu. Spašeni su brzom, ali nepromišljenom operacijom – spojili su tijelo policajca i glavu psa, i rođen je Čovpas koji se zakleo da će čuvati i služiti – i donositi, sjediti i prevrtati se.


Dok Čovpas prihvaća svoj novi identitet i nastoji impresionirati Zapovjednika, mora zaustaviti podle spletke mačjeg superzlikovca Peteyja čiji je novi plan klonirati se i stvoriti mačića kako bi udvostručio potencijal za prljave poslove.


Stvari se zakompliciraju kada se Mali Petey sprijatelji s Čovpsom.