Potraga za talentima

U novoj epizodi Supertalenta nastupaju i mlade Riječanke iz plesnog kluba Flash Dance Unit

Ivana Kocijan

Foto: NOVA TV

Foto: NOVA TV

Predstavit će se i simpatični amaterski glumci iz skupine Penzilište



Potraga za talentima nastavlja se ove nedjelje u trećoj audicijskoj epizodi Supertalenta u kojoj će 11 kandidata pokazati ono najbolje što zna.


Emisiju će otvoriti dvojica prijatelja iz Afrike koji su zahvaljujući cirkusu postali poput braće i zajedno nastupaju pod imenom Les Sencirk. Njihov bi nastup mogao izazvati vrtoglavicu kod žirija i publike.


Medicinski fenomen Muhibija Buljubašić, poznat kao čovjek magnet, zaokupit će pažnju publike lijepeći neobične predmet na dijelove svog tijela u čemu će, uz njegovu suprugu, sudjelovati i članovi žirija.




Predstavit će se i simpatični amaterski glumci iz skupine Penzilište koji će članove žirija urnebesnom predstavom odvesti 30 godina u budućnost.


Talijan Nicola Matarazzo, prvi će put predstaviti boje svoje zemlje izvan njezinih granica i na pozornicu Supertalenta donijeti impresivne akrobacije s tijestom za pizzu. Kolumbijac s hrvatskom adresom Juan Pablo kojem su dosad pozornica bili zagrebački semafori, demonstrirat će riskantne trikove koje izvodi na biciklu.


Moćne plesne pokrete na pozornicu će donijeti mlade Riječanke iz plesnog kluba Flash Dance Unit koje će koreografijom prenijeti poruku mira, dok će se dubrovački plesači iz kluba Step ‘n’ Jazz svojom točkom pobrinuti da svi budu prisutni u trenutku.


Najmlađi kandidat večeri, sedmogodišnji Marko Ivandić, pokazat će umijeće sviranja šargije koje je savladao već s dvije godine. Nastupit će i Klara Boroš čija plesna točka neće proći nezapaženo.


Prvo sučeljavanje priredit će (ne)prijatelji Dragan Medić i Jozo Brkan koji dolaze iz istog mjesta s istim talentom – pjevanjem.