14. prosinca

Mario Battifiaca bit će zvijezda na HKD-ovom božićnom gala koncertu

Novi list

Foto: HKD

Foto: HKD

Popust za umirovljenike i studente iznosi 50 posto



 Neki će možda reći da je još prerano za razmišljanje o tome gdje će biti sredinom prosinca, a neki već znaju da će u subotu 14. prosinca u 20 sati biti na HKD-ovom božićnom gala koncertu čija će zvijezda biti Mario Lipovšek Battifiaca.


»HKD-ov božićni niz izvođača s riječkog područja nastavlja se još jednim sjajnim glasom – na ovogodišnjem HKD-ovom gala božićnom koncertu u subotu 14. prosinca nastupa Mario Lipovšek Battifiaca!


Pripremite se za nezaboravnu večer! Mario će vas provesti kroz jedinstveno glazbeno putovanje, očaravajući vas svojim nezaboravnim hitovima, ali i otkrivajući nove interpretacije pjesama koje dosad niste imali prilike čuti.




Od predivnih božićnih standarda do strastvenih talijanskih hitova, svaki trenutak bit će ispunjen emocijama, smijehom i dragocjenim uspomenama. Sve to bit će utkano u priču njegova života, donoseći vam trenutke radosti i nostalgije. Pridružite nam se i uživajte u ovom izvanrednom gala koncertu koji ne smijete propustiti«, poručili su iz HKD-a.


Pretprodaja ulaznica za koncert već je započela.


Ulaznice po cijeni od 18 eura u pretprodaji ili 20 eura na dan koncerta moguće je kupiti na blagajni Hrvatskog kulturnog doma bez dodatne naknade ili online na web-stranici mojekarte.hr, u Dallas Music Shopu, Foto Reviji te na benzinskim postajama Petrol i Crodux uz naknadu od dodatnih 0,95 eura za obradu transakcije.


Blagajna HKD-a otvorena je sat vremena prije početka programa. Popust za članove HKD kluba iznosi 20 posto uz upisivanje koda s članske iskaznice.


Popust za umirovljenike i studente iznosi 50 posto. Popust se ostvaruje isključivo na blagajni HKD-a. Umirovljenici ostvaruju popust uz predočenje iskaznice Matice umirovljenika ili osobne iskaznice na kojoj se vidi da je osoba starija od 65 godina, a studenti uz predočenje x-ice.