neugodna situacija

Danijela Dvornik se požalila: ‘Kaznili su me, ne znam što da radim…’

M. Č.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

'Ima gomilu žena koje se skidaju gole i njima ništa, one su okej, one ne krše nikakva prava. Ali eto ja, poljoprivrednica, majka, kraljica, eto ja sam problem', poručila je



Hrvatska blogerica Danijela Dvornik nerijetko sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama komunicira o različitim temama, a ovog im se puta požalila na problem s kojim se susrela.


Naime, obavijestila je svoje pratitelje da joj je Instagram ograničio mogućnosti korištenja.


,,Znači ovaj Instagram je totalni sh*t. Nemam pojma tko njima to radi, sigurno nekakve mašine, kompjuteri to rade…znači, uklonili su mi tri posta s Instagrama objavljenih prije 6-7 mjeseci. Ništa nema na njima, ni golotinje niti da ja sad nešto pričam u smisli mržnje i tako dalje”, započela je Danijela.




,,Uglavnom, poslala sam im da stave to na review i da mi vrate nazad objave. Vratili su mi nazad, ali su me kaznili s tim da ne mogu uopće ići na live. Sad sam poslala i tamo poruku da vidim što je s tim, ali mislim to je totalni sh*t. Vratiš mi nazad postove jer shvatiš da si pogriješio i onda me je**š s Instagramom i s liveom. Evo nemam pojma što da radim, zato ne može biti livea i nemam pojma koliko dugo ga neće biti..”, podijelila je.


,,Evo, taj Instagram je totalno idiotski. On mene blokira a nemam ništa eksplicitnog sadržaja, niti se slikam gola, na nesreću nekih…a ima gomilu žena koje se skidaju gole i njima ništa, one su okej, one ne krše nikakva prava. Ali eto ja, poljoprivrednica, majka, kraljica, eto ja sam problem“, zaključila je na svoj humorističan način situaciju, a potom pratiteljima pokazala čime se danas bavi u svom vrtu.