"We Live in Time"

Andrew Garfield otkriva kako je njegova intimna scena s kolegicom “otišla predaleko”

M. Č.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Nijedna zvijezda nije čula "rez" dok su snimali "strastvenu scenu", otkrio je

Andrew Garfield Florence Pugh malo su se “zanijeli” dok su snimali scenu seksa za svoju nadolazeću romantičnu komediju We Live in Time.


Tijekom razgovora s voditeljem podcasta Happy Sad Confused, Joshom Horowitzom, glumac je otkrio da su on i Pugh snimali burnu scenu, i toliko su se zanijeli da nisu čuli “cut” — pa su nastavili i nakon što se kamera zaustavila.


Prisjećajući se trenutka, Garfield je ispričao početnu neugodnost dok je par – koji glumi bračni parWe Live in Time – postao intiman za film, pokazuje snimka intervjua na pozornici u New Yorku.



Oponašajući njegovo držanje tijekom intimnih scena, Garfield je rekao: ,,Kako ovo? Mogu li te sada poljubiti? Ne moraš, iako se pretvaramo da smo vjenčani.”


Nakon što je izazvao smijeh publike, dodao je da se Pugh, vječna profesionalka, jednostavno nasmijala svakoj neobičnosti.


,,Samo bi mi se smijala jer je vrlo sigurna u svoje tijelo i svoju seksualnost i svoje biće,” rekao je glumac Amazing Spider-Mana.


Dakle, kada je došlo vrijeme da se napravi prvi kadar “vrlo intimne, strastvene seksualne scene” – snimljene na zatvorenom setu samo sa glavnim ulogama, kamermanom i operaterom – glumci su se malo zanijeli, prisjetio se Garfield.


,,Scena postaje strastvena – kako smo je koreografirali – i mi takoreći ulazimo u nju”, prisjetio se glumac, te nastavio: ,,Idemo malo dalje nego što smo trebali samo zato što ne čujemo ‘cut i osjećamo se sigurno, i nekako smo, ‘U redu, idemo na sljedeću stvar i sljedeću stvar i mi pustit ću da ovo napreduje.’ ”


Zvijezde su puštale da stvari napreduju toliko dugo, rekao je, da kad su podigle pogled jedna s druge, kamera više nije bila na njima.


U određenom trenutku, prisjetio se, on i Pugh su “obojica na neki način telepatski govorili jedan drugome, ‘Ovo definitivno izgleda kao da traje predugo.’”


,,Mislim da podižem pogled”, nastavio je Garfield, ustajući sa svog sjedala kako bi pokazao, te dodao: ,,Podignem pogled i u kutu su [snimatelj] i naš operater. [On] drži kameru pokraj sebe i okrenut je u zid.”


U filmu We Live in Time, Garfield i Pugh tumače par Tobiasa (Garfield) i Almuta (Pugh) — koji imaju jedinstveni simpatični susret nakon što Almut slučajno udari Tobiasa svojim autom — dok njihova romansa cvjeta, a odnos im se mijenja tijekom godina.


Par je “okupljen u iznenadnom susretu koji im mijenja živote.


Dok kreću putem izazovnim ograničenjima vremena, uče cijeniti svaki trenutak nekonvencionalnog puta svoje ljubavi. Priča je uzela duboko dirljivu romansu filmaša Johna Crowleya koja se proteže kroz desetljeće”, prema službenom sinopsisu filma.