Elegantna i svestrana

Komad tjedna: plisirana vunena suknja je uvijek u modi

Mija Dropuljić

FOTO: Mango

FOTO: Mango

Ako ne znate u koji komad uložiti ove jeseni, pronašli smo onaj savršen

Vunene midi plisirane suknje klasični su modni komad koji nikad ne izlazi iz mode. Ova elegantna i svestrana suknja idealna je investicija za svaku sezonu, a posebno za hladnije dane kada tražimo komade koji spajaju stil i funkcionalnost.


Bezvremenski dizajn plisirane suknje omogućava jednostavno kombiniranje s različitim modnim detaljima, bilo da se radi o poslovnom outfitu, casual kombinaciji ili elegantnom večernjem izgledu.



Zašto uložiti u vunenu plisiranu suknju? Vuna ne samo da grije, već zadržava svoj oblik, pružajući dugotrajan izgled bez obzira na to koliko je nosite.


Njena struktura dodaje volumen i pokret, čineći svaki outfit sofisticiranim. Također, midi dužina suknje savršena je za prijelazne sezone jer se može nositi s različitim vrstama obuće, od gležnjača do visokih čizama.



Jedan od vrhunskih high street komada ove jeseni dolazi iz kolekcije brenda Mango.


Vunena midi plisirana suknja u neutralnoj nijansi sive pravi je klasik koji će nadopuniti svaki ormar.


Po cijeni od 69,99 eura, ova suknja nudi vrhunsku kvalitetu i eleganciju po pristupačnoj cijeni, što je čini odličnom investicijom za ovu sezonu. Njen jednostavan, ali sofisticiran dizajn omogućuje bezbroj modnih kombinacija.



Kako kombinirati ovu vunenu suknju?


Kombinirajte suknju s bijelom košuljom i oversized blejzerom za elegantan poslovni izgled. Dodajte visoke čizme u neutralnim tonovima i jednostavnu kožnu torbu za dozu profesionalne sofisticiranosti.


Za ležeran izgled, nosite ovu suknju s dolčevitom u krem nijansi i gležnjačama. Ovaj outfit savršen je za svakodnevne obaveze, a vunena suknja dodaje dašak luksuza.



Stilizirajte suknju s crnim bodyjem i visokim potpeticama.


Dodajte statement ogrlicu ili zanimljiv remen za dodatni naglasak, a cijeli outfit možete zaokružiti elegantnim kaputom.