Nobody wants this

Serija o kojoj svi pričaju temelji se na istinitom događaju. Zato je postala još bolja

S.M.

Foto: Screenshot Youtube/Netflix

Foto: Screenshot Youtube/Netflix

Serija se brzo popela u Netflixovih top deset nakon premijere 26. rujna i doslovce je poharala internet



Većina romantičnih komedija (od serija do filmova) temelji se na (uvijek istom) scenariju.


Djevojka upozna dečka, obično u kafiću, busu, stepenicama zgrade, trenutku kada iz grada odseli na selo “potražiti samu sebe i svoju svrhu” ili putem zajedničkih prijatelja.


Bude to ljubav na prvi pogled. Dečko nešto zezne pa se djevojka naljuti, ali na kraju spletom okolnosti završe zajedno. Ili djevojka završi s dečkom iz svog bliskog kruga prijatelja koji je oduvijek bio zaljubljen u nju, a njoj je trebalo vremena da to shvati.




Ali ne i serija “Nobody Wants This” koja je uspjela ono što malo kojoj romantičnoj komediji pođe za rukom, a to je napraviti jednako snažnog ženskog i muškog lika koji jedno drugo ne nadjačavaju karakterizacijom.


Nit’ je ona dama koju treba spasiti, nit je on toksični “zločesti momak” kojeg samo ljubav može promijeniti.


Nit’ je ona samostalna žena kojoj ne treba muškarac nit’ je on u potrazi za onom savršenom. I možda najvažnije, nitko od njih nije otišao u kolibu na selu koju je naslijedio od otuđene bake pa sada traži svoj životni put.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Brittaney Peacock-Hill (@brittaneypeacock)



Kristen Bell i Adam Brody


Oboje su izgrađene osobe s jasnim karijerama i ciljevima, a njihove međusobne razmirice nešto su najrealnije na svijetu, uz dozu humora na kakav smo navikli prije doba političke korektnosti pa nam je pravo osvježenje na sceni.


“Nobody Wants This” u kojem glavne uloge tumače Kristen Bell i Adam Brody, bavi se vezom između voditeljice podcasta Joanne (Bell) i rabina Noah (Brody), koju gotovo pa nitko iz njegove obitelji ne odobrava.


Serija se brzo popela u Netflixovih top deset nakon premijere 26. rujna i doslovce je poharala internet.


Prva sezona osvojila je srca publike diljem svijeta, što zbog gledljivih scena u idealnom sitcom trajanju od dvadeset minuta, što zbog Adama Brodyja koji se ponaša (i izgleda) gotovo pa isto poput lika kojeg je tumačio prije dvadesetak godina u teen seriji O.C., Setha Cohena.


Generacija koja je odrasla uz O.C. sada je jednakih godina kao i Brody pa je glumac ponovno glavna tema na društvenim mrežama, a njegovi isječci iz obje serije, nemilice se dijele uz laskavi mu opis idealnog partnera.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Cindy Luffred (@revealingsoul)



Istinita ljubavna priča


Serija je djelo Erin Foster koja je nedavno kazala da se temelji na istinitoj ljubavnoj priči između nje i njezina supruga Simona Tkihmana za kojeg se udala 2019. godine. I tek tako, serija je postala još bolja.


“Serija se temelji na jedinoj dobroj odluci koju sam donijela u životu, onoj da se zaljubim u dobrog židovskog dečka. Ali, shvatila sam da je biti sretan puno teže nego biti očajan jer se tada nemaš na što žaliti.


Tako da, stvorila sam seriju na temelju svih načina na koje pronalazak prave osobe može biti težak”, kazala je Foster, dodavši da je serija homage njezinoj vezi.


“Opsjednuta sam Simonom, on je moja muza. I ova serija je poput ljubavnog pisma za njega”, kazala je za The Los Angeles Times. Da sve bude još slađe, par je u svibnju ove godine dobio i svoje prvo dijete, djevojčicu kojoj su nadjenuli ime Noa.


Kao što rekosmo, serija je upravo postala još bolja.


 


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 


Objavu dijeli Erin Foster (@erinfoster)